Δολοφονία Στεφανάκου: Πιθανό το ενδεχόμενο να βρίσκονται Ελληνες πίσω από την εκτέλεση (video)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη μαφιόζικη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο ΧαϊδάριΟι άνθρωποι που ανέλαβαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου τον παρακολουθούσαν καιρό Το πρωί του Σαββάτου οι φίλοι και συγγενείς του είπαν το τελευταίο αντίοΣυγκλονίζει το προφητικό σκίτσο του γιου του 57χρονου

Τη στιγμή που οι συνεχίζονται οι έρευνες για τη μαφιόζικη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το “συμβόλαιο θανά του” του είναι το πιο ακριβό στη νύχτα.

Τα νέα

στοιχεία δείχνουν πως οι άνθρωποι που ανέλαβαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου παρακολουθούσαν καιρό τον Βασίλη Στεφανάκο

Έλληνες οι εκτελεστές

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι εκτελεστές του Στεφανάκου είναι Έλληνες. Ο μαυροφορεμένος με το κράνος, άλλωστε, φέρεται να είπε «πάμε γρήγορα» μόλις εκτέλεσε τον 58χρονο.

Τις επόμενες μέρες θα κληθούν στην Ασφάλεια για να καταθέσουν οι σωματοφύλακες που είχε πάντα μαζί του ο Βασίλης Στεφανάκος. Κυρίως για να ρίξουν φως στο πως προέκυψε το κενό ασφαλείας που στοίχισε, τελικά, τη ζωή στον πρώην βαρυποινίτη.

Συγκλονίζει το προφητικό σκίτσο του γιου του 57χρονου

Δείτε επίσης: Δολοφονία Στεφανάκου: Φόβοι για νέο κύκλο αίματος (video)

Σστις 7 Ιανουαρίου, ο μικρός γιος του 57χρονου ανέβασε στο Facebook ένα σκίτσο με λουλούδια, τα οποία βγαίνουν από την κάννη ενός καλάσνικοφ.

Η τραγική ειρωνεία δε είναι ότι με ένα καλάσνικοφ έχασε τη ζωή του ο 57χρονος. Μία ημέρα μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ανέβασε ξανά την ίδια φωτογραφία.

Δείτε επίσης: Δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι ο Βασίλης Στεφανάκος – Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ (εικόνες)

Το πρωί του Σαββάτου οι φίλοι και συγγενείς του είπαν το τελευταίο αντίο.

Φόβοι για νέους κύκλους αίματος

Φόβους για νέο κύκλο αίματος ως αντίποινα στη δολοφονία Στεφανάκου, διατυπώνονται από πολλές πλευρές. Μετά την άγρια εκτέλεση του 58χρονου πρώην βαρυποινίτη, δύο φίλοι του, μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενισχύοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Είναι ένα σοκαριστικό περιστατικό το οποίο κατά τη γνώμη μου δε νομίζω ότι θα μείνει έτσι… Θα έχει απάντηση» εκτίμησε ένας από αυτούς.

Δείτε επίσης: Φόβοι για ξέσπασμα πολέμου στη «νύχτα» από την ΕΛ.ΑΣ. – Ποιοι ήθελαν νεκρό τον Στεφανάκο;

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση Στεφανάκου – Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Βασίλης Στεφανάκος – Ο βαρυποινίτης που ξεκίνησε ως «ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων»

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά από την εκτέλεση Στεφανάκου (εικόνες – video)

Keywords
Τυχαία Θέματα