Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο 19χρονος επικοινώνησε με θύμα του μέσα από τις φυλακές

Ο 19χρονος επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με νεαρές κοπέλες, μέσα από τις φυλακές όπου κρατείταιΤι λέει ο αδερφός του 23χρονου που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για βιασμό νεαρής ΑμεΑ«Ο αδερφός μου κάνει ό,τι του ζητήσουν»

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας εκ των δυο προφυλακισμένων κατηγορουμένων, επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με νεαρές κοπέλες, μέσα από τις φυλακές

όπου κρατείται.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος όσο διάστημα κρατείται στις φυλακές έχει επιχειρήσει να επικοινωνήσει με μία κοπέλα που κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα του οξύθυμου χαρακτήρα του.

Την ίδια ώρα ο αδερφός του 23χρονου Ρομά που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ μίλησε στον ΑΝΤ1. «Ο αδερφός μου ήταν ένα άτομο που ότι και να του έλεγαν το έκανε. Άνετα μπορεί κάποιος να χειριζόταν τον αδερφό μου. Ακόμη και ένα μικρό παιδί τον χειριζόταν. Δεν είναι ότι τα φορτώνει στον αδερφό μου. Τα φόρτωσε και στον Ροδίτη. Οπότε; Το λέω καιρό τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα