Δημήτρης Σούλτας: Το γιλεκάκι που φορείς

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί με μηνύσεις τους βουλευτές που υπογράφουν το πόρισμα για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Είχε προηγηθεί ο Αντώνης Σαμαράς που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά δικαστών. Γενικώς στη φιλελεύθερη παράταξη ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης σημαίνει

να μηνύεις το φυσικό σου δικαστή αν τολμήσει να ασχοληθεί μαζί σου.

*** Ο Μακρόν συσκέπτεται συνεχώς για να δει πώς θα αντιμετωπίσει τα “κίτρινα γιλέκα”. Θα μπορούσε απλώς να σκέπτεται πριν πάρει τόσο “δημοφιλή” μέτρα.

*** Το Photoshop είναι μέρος της σοσιαλιστικής παράδοσης στη χώρα. Κάποτε απάλλαξε τον Σημίτη απ’ όλες τις ελιές, τώρα «απαλλάσσει» τη Φώφη Γεννηματά από καμιά 20αριά χρόνια. Έτσι γεννιέται η ελπίδα στο ΚΙΝΑΛ ότι η επόμενη έκδοση του προγράμματος θα απαλλάσσει και κατηγορούμενους από τις κατηγορίες για δαφθορά. Άλλωστε έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήταν «κόμμα» της αλλαγής. Τώρα είναι κόμμα της απαλλαγής.

*** Αποφυλακίστηκε ο Ριχάρδος, καθώς δεν είναι καμία επικίνδυνη καθαρίστρια που απειλούσε τη δημόσια τάξη.

*** Ο δικηγόρος του ενεχυροδανειστή, Αλέξης Κούγιας, φέρεται να δήλωσε: «Ο πελάτης μου είναι αθώος και εγώ δεν είμαι κοντός».

*** Οι τραπεζίτες ζητούν να πέσει ακόμα και κάτω από τις 80.000 ευρώ το όριο κάτω από το οποίο θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία με το νόμο Κατσέλη. Πολύ γαλαντόμοι είναι. Κανονικά θα πρέπει να προστατεύεται μόνο σταύλος 15 τετραγωνικών στα ορεινά της Ηπείρου. Όλοι οι άλλοι θα πρέπει να θεωρούνται μπαταχτζήδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα