Δημήτρης Σούλτας: Τα έσχες, τα αίσχη και τα έσχατα

*** Οι δικαστές του ΣτΕ αποφάσισαν ότι τα δικά τους “πόθεν έσχες” θα πρέπει να τα ελέγχουν δικαστές. Τελικά οι μορμόνοι είναι πολύ πιο ανοιχτοί στον έξω κόσμο από τους Έλληνες δικαστές.

*** Οι δικαστές αποφάσισαν επίσης ότι τα μεγάλα χρηματικά ποσά ή τα κοσμήματα που έχεις στο σπίτι (ως πολιτικός, δικαστής ή δημοσιογράφος) δεν πρέπει να τα δηλώνεις, γιατί αυτό είναι αντισυνταγματικό. Προφανώς ότι μια μίζα είναι “σπιτική” προστατεύεται από το Σύνταγμα.

***

Ο Ντόναλντ Τραμπ χάρηκε γιατί με τη συμφωνία που έκλεισε με την Ελλάδα θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Απόδειξη ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ρίχνει μόνο τον ελληνικό δείκτη ανεργίας, αλλά και τον παγκόσμιο.

*** Τελετή παράδοσης- παραλαβής έκαναν οι τομεάρχες της Ν.Δ. Ζήτησαν μάλιστα από την Microsoft να δημιουργήσει παιχνίδι «Θέλω να γίνω υπουργός» για το Xbox ώστε να παίζουν τις ελεύθερες ώρες τους.

*** Ο Ραχόι αναστέλλει το καθεστώς αυτονομίας, αγνοώντας την έκκληση για διάλογο. Προφανώς το σύνθημα του είναι «Δεν δίνω Φράγκο, είμαι ο Φράνκο».

*** Στα 3 ευρώ καθορίστηκε το αντίτιμο που πρέπει να καταβάλει κάποιος για να ψηφίσει στις εκλογές της Κεντροαριστεράς. Αν μπει και ταμπελάκι πάνω από τον κουμπαρά, που θα στηθεί δίπλα στην κάλπη, «Σύλλογος αναξιοπαθούντων Σημιτικών» θα μαζευτεί περισσότερο χρήμα. Είναι ψυχοπονιάρης ο Ελληνικός λαός.

Keywords
Τυχαία Θέματα