Δημήτρης Σούλτας: Τα ακίνητα και τα ξενοίκιαστα

*** Η διάταξη για τους πλειστηριασμούς που επιφυλάσσει ειδική περιποίηση για όσους συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις έγινε πιο «μαλακή». Θα σε μπουζουριάζει το όργανο, αλλά στο κρατητήριο θα σε κερνάει και καφέ.

*** Ο Μάκης Βορίδης είπε ότι διασκεδάζει με τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους πλειστηριασμούς. Αν σκεφτείς ότι στα νιάτα του διασκέδαζε με τσεκούρια στα χέρια το λες και πρόοδο.

*** Αστυνομικός των ΜΑΤ δεν αναγνώρισε τον Δημήτρη Κουτσούμπα

του απαγόρευσε την είσοδο στη Βουλή, λέγοντάς του: «Ποιός είσαι εσύ, ρε;». Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι το εν λόγω σώμα αποτελείται από διδάκτορες φιλοσοφίας, αλλά κάποιοι απ’ αυτούς δεν μπορούν να αναπεξέλθουν ούτε σε τεστ γνώσεων για πεντάχρονα.

*** Ο Κώστας Σημίτης δήλωσε ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Χριστοφοράκο, διεψεύδοντας τη γραμματέα του φυγόδικου. Τελικά αυτός ο Χριστοφοράκος δεν είχε συναντηθεί με κανέναν σ’ αυτή τη χώρα. Και στην αλλαγή του χρόνου μόνος του ήταν.

*** Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι κάνει κακό στη Νέα Δημοκρατία το να μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά της οικογενειοκρατίας. Το ασφαλέστερο πάντως για τον Κυριάκο θα είναι να μιλά για τον καιρό, την άνοιξη, το καλοκαίρι, γενικώς για θέματα που δεν έχει εμπλακεί η οικογένειά του.

*** Ακίνητα τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας λόγω χιονόπτωσης. Αν μείνουν λίγες ώρες ακόμα σ’ αυτήν την κατάσταση δεν αποκλείεται να τους επιβληθεί ΕΝΦΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα