Δημήτρης Σούλτας: Καλή χρονιά και στο βάθος… Σημιτούγεννα

*** Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δεκάδες troll της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δάγκωσαν τη γλώσσα τους και έπαθαν βαριάς μορφής δηλητηρίαση.

*** Η φήμη ότι οι διαπρεπείς της Ν.Δ. τελούν συνεχή τρισάγια γύρω από φωτογραφία της τρύπας του Κούβελα κρίνεται ως ανακριβής.

*** Πάντως με τόσα κουαρτέτα εγχόρδων που έχουν παίξει σε σταθμούς του Μετρό της Θεσσαλονίκης ένας επισκέπτης μπορεί εύκολα να βγάλει το συμπέρασμα ότι ετοιμάζεται

μάλλον δεύτερο Μέγαρο Μουσικής, παρά μετρό.

*** Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άθλημα «το κοπή τη πίτα» ετοιμάζεται να σπάσει φέτος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ξεκινά τον μαραθώνιο, αφού τελειώσει τα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών στον Ρούντολφ το ελαφάκι.

*** Δημοφιλέστερος ακόμα και από τον Πούτιν και από τον Τραμπ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση. Αν πάει κάτι στραβά στις εκλογές θα έχει την καβάντζα να διεκδικήσει τη θέση του Γ.Γ. του ΟΗΕ, ας πούμε.

*** Από του χρόνου θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά να εορτάζουμε αντί των Χριστουγέννων τα Σημιτούγεννα, αφού ο «καταλληλότερος της καρδιάς μας» είναι με διαφορά ο πιο αναμάρτητος που πέρασε απ’ αυτόν τον πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα