Δημήτρης Σούλτας: Ηχογραφήσεις και γραφικότητες

*** Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποφάσισε, εκτός του βιβλίου, να κυκλοφορήσει και CD με τίτλο “Κυκλοφορώ κι ηχογραφώ”.

*** Σήμερα εορτάζουμε τα 43 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με μια μεγάλη συμβολική πράξη εθνικής ανεξαρτησίας. Για τον μπουφέ δεν ρωτήσαμε τους δανειστές.

*** Κακώς επιτίθενται κάποιοι στη Δικαιοσύνη. Οι δικαστές έχουν λάβει γενναίες αποφάσεις με τις οποίες θεωρούν αντισυνταγματικές τις περικοπές στους δικούς τους μισθούς και συνταγματικές τις περικοπές σε όλους τους άλλους, προστατεύοντας τους θεσμούς. Διότι ο δικαστής είναι θεσμός, ο ντελιβεράς όχι.

***

Ο πρόεδρος του ΣτΕ έκανε δήλωση, όπου υπερασπίστηκε τη διάκριση των εξουσιών και ανάμεσα σ’ αυτά που δήλωσε είναι πώς είναι αντίθετος με τη σκέψη κάποιων συνταγματικών αλλαγών, που είναι δουλειά της νομοθετικής εξουσίας και όχι της δικαστικής. Και η ζωή συνεχίζεται χαρωπά (και διακριτά, βεβαίως- βεβαίως)

*** Ο Γιώργο Πατούλης θα διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων με σύνθημα “Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά”. Επόμενο βήμα να βάψει το μαλλί πορτοκαλί.

*** Η Ελλάδα βγήκε στις αγορές ώστε να δανειστεί, ενώ μέχρι τώρα δεν μπορούσε να δανειστεί και έτσι κατέφυγε σε δανεισμό από τους εταίρους- δανειστές, που την δάνεισαν, ώστε να ξεπληρώσει αυτά που έχει δανειστεί απ’ αυτούς γιατί δεν μπορούσε να δανειστεί από τις αγορές. Κι αυτό γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε καταφύγει σε υπερδανεισμό. Μόνο με ναρκωτικά μπορείς τελικά να περιγράψεις το πώς λειτουργεί η παγκόσμια οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα