Δημήτρης Σούλτας: Γκελ-γκελ Καϊλή

*** Ο Κιμ τελικά το πάτησε, αλλά ευτυχώς για όλους μας έχει στόχο το γάμο του καραγκιόζη. Και δεν εννοούμε ότι ξαναπαντρεύτηκε ο Τραμπ.

*** Η Εύα Καϊλή αποκαλύπτει ότι ο παππούς της εσφαγιάσθη υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών, πριν καν κάνει παιδιά, άρα η Εύα ζει στην ανυπαρξία, όπως άλλωστε και ο πολιτικός φορέας τον οποίον εκπροσωπεί.

*** Στην πασοκάρα plus τώρα, ο Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, αφού ολοκλήρωσε το έργο του στο Δήμο, όπου καθρεφτιζόμαστε στα πεζοδρόμια, μη

σου πω ότι βγάζουμε και τα παπούτσια πριν ανεβούμε σ’ αυτά.

*** Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης χαρακτήρισε τη συζήτηση για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ «περσινά ξινά σταφύλια», δίνοντας ένα λαμπρό παράδειγμα απόλυτης εφαρμογής του «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς»

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η παράταξή του ποτέ δεν επένδυσε στο διχασμό και αποθεώθηκε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος (που ο ίδιος όρισε) και ανέβαζε tweet του στυλ «Σας νικήσαμε στο Γράμμο και στο Βίτσι. Ξυδάκι».

*** Ο Σόιμπλε επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται ρύθμιση χρέους, φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην πιθανότητα να πέσει σε κώμα, από οξεία πλήξη που θα προκαλέσει στον ίδιο του τον εαυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα