Δημήτρης Σούλτας: Εγώ κι εσύ στο BBC, εσύ κι εγώ κι ο Γκουαϊδό

*** Την ώρα που ακόμα και οι Αμερικάνοι που τον φύτεψαν τον έχουν ξεχάσει, η Ελληνική κυβέρνηση αναγνώρισε τον Γκουαϊδό ως νόμιμο μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας. Επιτέλους εξωτερική πολιτική με προοπτική τριακονταετίας.

***Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στο BBC ότι πρότεινε σε γυναίκες να γίνουν μέλη του υπουργικού συμβουλίου, αλλά ήταν διστακτικές. Όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη, ας πούμε;

*** Ας κάνουμε όλοι μαζί λίγη ησυχία. Φήμες αναφέρουν ότι ο Μανώλης Καψής διαβάζει για Lower.

*** Ο Θάνος Τζήμερος

ζήτησε να απολυθούν οι μισοί εκπαιδευτικοί για να λειτουργήσει το σύστημα. Έτσι θα έχουμε εκπαιδευτικό σύστημα, χωρίς εκπαιδευτικούς. Το κόνσεπτ το έχει δοκιμάσει ο Θάνος εδώ και χρόνια που είναι οικονομολόγος, χωρίς πτυχίο Οικονομικών.

*** Καταργήθηκε η Νομική Σχολή της Πάτρας, με το επιχείρημα ότι έχουμε πολλούς νομικούς. Με αυτή τη λογική και με τόσα πτυχία Οικονομικών και Διοίκησης που διαθέτει η χώρα θα πρέπει να μείνει μόνο μία Οικονομική σχολή με 3-4 φοιτητές.

*** Η νέα υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, υποστήριξε ότι είναι ψυχική νόσος το να μιλάμε για ιστορικά στελέχη της Αριστεράς. Αντιθέτως το να πετάει ανιστόρητες κοτσάνες ο κάθε ανιστόρητος είναι απολύτως ομαλό και υπόδειγμα ορθολογικής σκέψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα