Δημήτης Σούλτας: Σκέψεις… αυθαίρετες

*** Καλόβολος άνθρωπος ο Μοσκοβισί. Από την μία δηλώνει ότι το 2015 ελήφθησαν αποφάσεις χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση πίσω από τις κλειστές πόρτες του Eurogroup και από την άλλη ότι αν δεν είχαμε εκλογές το 2015 δεν θα είχαμε τρίτο μνημόνιο, ώστε η κάθε πολιτική δύναμη στην Ελλάδα να χρησιμοποιήσει όποια θέση τη βολεύει. Ψιχούλα ο επίτροπος.

*** Η Μαρία Σπυράκη διαμαρτύρεται

εντόνως γιατί δεν γκρεμίστηκαν αυθαίρετα τα τελευταία 3,5 χρόνια. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα προηγούμενα 40 χρόνια υπήρχε μεγάλη διάθεση να κατεδαφιστούν όλα, αλλά σατανάδες κομμουνιστές χάλαγαν τις μπουλντόζες.

*** Αποδεικνύεται πάντως ότι η καταλληλότερη συμβουλή για το πολιτικό σύστημα όσον αφορά εγκληματικές ενέργειες ή παραλείψεις, επί δεκαετίες, είναι το γνωστό διαφημιστικό σλόγκαν «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς»

*** Πέρασε ένα 24ωρο και ο Βασίλης Οικονόμου και ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν έβρισαν κανέναν κάτι που ανησυχεί την επιστημονική κοινότητα για την παραγωγή μεστού πολιτικού λόγου, που ανήκει αποκλειστικά σ’ αυτές τις δύο μορφές της μεταπολεμικής Ελλάδας.

*** Στα πρόθυρα της προσφυγής στο ΔΝΤ και τη επιβολής capital control βρίσκεται η Τουρκία, λένε διεθνείς οικονομικοί αναλυτές. Να τους δώσουμε τα manual τους γείτονες. Έχουμε εφαρμόσει τα καλύτερα αποτυχημένα προγράμματα στον πλανήτη. Μην πάει τζάμπα τόση τεχνογνωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα