Διέλυσε τη Φενέρ ο Ολυμπιακός (95-70) με «Kill Bill» – Σπανούλη (εικόνες)

Με εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στην πρώτη περίοδο, ο Βασίλης Σπανούλης (19π) έδειξε αναγεννημένος και έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση (95-70) του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο

ηγέτης του Ολυμπιακού αποδείχτηκε κομβικός και αλάνθαστος στην πρώτη περίοδο σημειώνοντας 14 πόντους σκοράροντας από όλα τα σημεία του γηπέδου με 100% επιτυχία.

“Συνοδοιπόροι” του “Kill Bill”στο σκοράρισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς (19π) και Γιώργος Πρίντεζης – Τζαμέλ ΜακΛίν (12π).

Η εκκωφαντική εκκίνηση του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με το… εξωπραγματικό 76.5% από τα 6.75, απλοποίησε τα πράγματα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αύξησαν σε 14-7 το ρεκόρ τους και επέστρεψαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, όπου ισοβαθμούν με τη Φενέρμπαχτσε (υπερτερούν στην ισοβαθμία, καθώς είχαν κερδίσει και στην Πόλη). Οι Πειραιώτες “ξέσπασαν” μετά τις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και την… “πλήρωσε” ο Ομπράντοβιτς.

Ο Ολυμπιακός με 13/17 τρίποντα, σημείωσε ρεκόρ σε ποσοστό ευστοχίας από τα 6.75 στην ιστορία του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 34-18, 45-36, 71-54, 95-70

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα