Διαψεύδει ο Μπακογιάννης τα περί κόντρας του με τον Κυριάκο

Ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, τα περί κόντρας του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων. Επίσης, εξήγησε και την παρουσία του στο 2ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λαμία.

Σε συνέντευξή του στα «Νέα», ο Μπακογιάννης τόνισε ότι «έπειτα από τρία

Μνημόνια, ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) πολύ πιθανόν να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Το βάρος που θα κληθεί να σηκώσει είναι πολύ μεγάλο».

Σχετικά με την παρουσία του στο 2ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λαμία, σημείωσε ότι οφείλει να συνεργάζεται με την εκάστοτε κυβέρνηση, διότι από εκεί εξαρτάται «δυστυχώς» η χρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναφορικά με τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για έξοδο από τα Μνημόνια και επιστροφή στην ανάπτυξη, έκανε λόγο για «μεγάλες λέξεις, ειπωμένες εκατοντάδες φορές με βαρύγδουπο τρόπο και απόλυτη βεβαιότητα».

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας υπογράμμισε ότι η ανάπτυξη δεν θα έρθει επειδή «το εύχεται η όποια κυβέρνηση ή τη διατάξει να έρθει», αλλά μόνο αν «γυρίσουμε το κράτος ανάποδα και στοχεύσουμε σε ένα Δημόσιο αποπολιτικοποιημένο και αποκομματικοποιημένο. Ευρωπαϊκό».

Τέλος, για τις μελλοντικές πολιτικές φιλοδοξίες του, εξηγεί ότι στο μυαλό του – 2,5 χρόνια πριν τις εκλογές – έχει μόνο την Περιφέρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα