Διαμαρτυρήθηκαν με σέξι mannequin challenge για την απαγόρευση προκλητικών φωτογραφιών τους σε ξενοδοχείο(εικόνες – video)

Μοντέλα Ρωσίδες απαντούν με σέξι mannequin challenge έξω από ξενοδοχείο, που απαγόρευσε τις προκλητικές τους φωτογραφήσεις.

Καλίγραμμα μοντέλα από την Ρωσία, βρήκαν έναν μοναδικό τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση τους να φωτογραφίζονται προκλητικά, σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Οργάνωσαν σέξι Mannequin Challenge, έξω από το ξενοδοχείο Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah, προκαλώντας ακόμη περισσότερο με την «καυτή» τους εμφάνιση.

Το ξενοδοχείο, παραπονέθηκε για τις «καυτές» πόζες των σέξι κοριτσιών και το «ταγκάρισμα» της επιχείρησης που έκαναν στα social media.

Η επιχείρηση απάντησε ότι τέτοιου είδους φωτογραφήσεις δυσφημούν το ξενοδοχείο, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στους πελάτες που το επισκέπτονται και ότι τέτοιες προκλήσεις δεν ταιριάζουν σε μία Αραβική χώρα.

Τα σέξι μοντέλα αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση, δημιουργώντας αυτό το mannequin challenge, για να προκαλέσουν ακόμη περισσότερο το κοινό αίσθημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα