Διαλέξεις Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το 2017 είναι για την Ευρώπη το έτος της Κυκλικής Οικονομίας και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), σε συνεργασία με τη Cyta, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Έτος Κυκλικής Οικονομίας: Προκλήσεις και προοπτικές». Αναλύουν και συζητούν με το κοινό ο δρ. Αντώνης Ζορπάς, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΑΠΚΥ, και ο Θεόδουλος Μακρυγιάννης, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη

Cyta.

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στις 19.00, στα κεντρικά γραφεία της Cyta στη Λευκωσία. Στηρίζει ο Σύνδεσμος Επιστημόνων και Μηχανικών Περιβάλλοντος Κύπρου.

Έντονες διαμάχες στον χώρο της δημόσιας και όχι μόνο ιστορίας έχουν πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, προκαλέσει γεγονότα συνδεόμενα με το πεδίο του πολιτισμού και της κουλτούρας.

Με αυτή την παραδοχή, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ακαδημαϊκός υπεύθυνος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη» του ΑΠΚΥ πραγματεύεται το θέμα «Συμβολικοί πόλεμοι και πολιτισμική ταυτότητα στην Κύπρο και στην Ελλάδα: από την πόλωση στην αυτογνωσία» με το οποίο συνεχίζεται η Σειρά Διαλέξεων Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σπίτι της Κύπρου και τον ΕΠΟΚ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017, στις 18:30, στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα