Διαφοροποιημένα τα ευρήματα στη 2η νεκροτομή του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο (video)

Σύμφωνα με το «Ε», δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώσηΤα νέα ευρήματα θα διερευνηθούν περαιτέρω και σύντομα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Διαφοροποιημένα είναι τα ευρήματα που προκύπτουν από τη δεύτερη νεκροτομή στη σορό του Νίκου Χατζηπαύλου, του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας το απόγευμα της Τρίτης, για την οποία εργάστηκαν τέσσερις ιατροδικαστές.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται

το θρίλερ: Σήμερα η νέα νεκροψία του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του άτυχου 21χρονου ήταν αυτή που επέμενε να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροτομή, καθώς θεωρεί ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, καθώς από τη νέα νεκροτομή δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Δείτε επίσης: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου στην Κάλυμνο – Οι τελευταίες στιγμές του φοιτητή (εικόνες)

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, στη σορό διενεργήθηκε ακτινοσκόπηση, ενώ ελήφθησαν δείγματα για την πραγματοποίηση ιστολογικής εξέτασης. Παράλληλα, μιλώντας στο «Τούνελ», ο ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης είπε πως τα νέα ευρήματα θα διερευνηθούν περαιτέρω και σύντομα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Δείτε επίσης: Μήνυση από τους γονείς του φοιτητή στην Κάλυμνο: Αμφισβητούν το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τη σορό του φοιτητή, εξέτασαν μετά την έγκριση που έδωσε η Εισαγγελία Εφετών Ρόδου, η Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο αναπληρωτής καθηγητής Δημήτρης Βλαχοδημητρόπουλος. Ο τελευταίος αντικατέστησε τον επίκουρο καθηγητή-ανθρωπολόγο Κωνσταντίνο Μωραΐτη που είχε αρχικά οριστεί από την πολιτεία, μετά από αίτημα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην ΚάλυμνοΝέα νεκροψία ζητά ο εισαγγελέας Εφετών

Keywords
Τυχαία Θέματα