«Δεν θα έχετε άποψη για τη Νέα Δημοκρατία» απειλεί δημοσιογράφους ο Λαζαρίδης (video)

Είναι αλήθεια ότι όποιος έχει άδικο φωνάζει περισσότερο. Και ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε ό,τι μπορούσε για να το επιβεβαιώσει αυτό.

Με ένα κράμα αναίδειας, πολιτικού ετσιθελισμού και έκδηλης ενοχής, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και φτάνει στο σημείο να απειλεί τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος, να μην πιάνουν στο στόμα τους τη Νέα Δημοκρατία.

Λίγο

μετά από αυτή την… έκρηξη ψυχραιμίας ο πρώην δημοσιογράφος των Παραπολιτικών και της Espresso, εξανέστη διότι η ΕΡΤ έπαιξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεών της την είδηση ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκαμπόφσκι δεν έχει δηλώσει ακίνητο που αγόρασε στο Παρίσι, στη φορολογική της δήλωση.

Κάτι τέτοιο όμως για τη Νέα Δημοκρατία και τον Μακάριο Λαζαρίδη αποτελούν «προσωπική ζωή». Όπως και στην προχθεσινή ανακοίνωση του κόμματος όπου δεν έγινε λόγος για την… ταμπακιέρα, έτσι και τώρα η δήλωση της συζύγου του ανθρώπου που βρίσκεται στην πολιτική ζωή… από πριν γεννηθεί και του ανθρώπου που διεκδικεί να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, είναι… προσωπική υπόθεση.

Όπως προσωπικές υποθέσεις ήταν και το τι μάρκα θα είναι οι ηλεκτρικές συσκευές της οικογένειας Μητσοτάκη, φανταζόμαστε…

Keywords
Τυχαία Θέματα