Δεν «σηκώνει το γάντι» από Δ. Καμμένο ο Μπαλαούρας (video)

Ήπιους τόνους μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Καμμένο, κράτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, υπογραμμίζοντας πως «η εμπειρία μου με τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι πάρα πολύ καλή, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις».

Δείτε επίσης: «Οι

συστηματικές επιθέσεις του Δ. Καμμένου, υπερβαίνουν τα όρια»

«Μάλλον ο κύριος Μπαλαούρας έχει κρυφή χαρά και θέλει να δώσει τη Μακεδονία», ανέφερε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Μάκη Μπαλαούρα ωστόσο να μη «σηκώνει το γάντι» και να συντάσσεται απλά με το non paper του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο αναφέρεται ότι «ο Δημήτρης Καμμένος και άλλες φορές έχει κάνει δηλώσεις που δημιουργούν προβλήματα στα δύο κόμματα».

Δείτε επίσης: «Πυρά» Καμμένου κατά ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν θα μας λένε τι θα κάνουμε» (video)

Σύμφωνα με τον ίδιο «η δήλωση που έκανα και ερέθισε τον Δημήτρη Καμμένο ήταν ότι είναι όλοι υποχρεωμένοι να σεβαστεί τη συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή, είτε αφορά τα οπωροκηπευτικά είτε για το όνομα της Μακεδονίας. Δεν ξέρω αν το πάει κάπου. Δεν μπορώ να πω σε τέτοια λογική ότι ο κ. Καμμένος θέλει να πάει στη ΝΔ και λέει όσα λέει.

Εγώ ξέρω ότι και άλλες φορές έχει κάνει δηλώσεις που έχουν δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα στα δύο κόμματα. Όχι μόνο σε μένα. Χθες ήταν τελείως άδικη επίθεση αυτή που έκανε, ενώ κάνει δηλώσεις και για κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Παπαδημούλης. Ήταν βαρύτατη δήλωση για τον κ. Παπαδημούλη ο ”πολιτικός χαφιεδισμός” επειδή φωτογράφιζε τους βουλευτές που πήγαν στο συλλαλητήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα