Δεν μαχαίρωσαν άνδρα μέσα σε βαγόνι στη Θεσσαλονίκη: Άλλαξε τους ισχυρισμούς του ο δράστης

Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες, σημειώθηκε πριν τέσσερις ημέρες, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το περιστατικό να έγινε μέσα σε βαγόνι τρένου, ωστόσο το θύμα και ο δράστης άλλαξαν τους ισχυρισμούς τους.

Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, μαχαίρωσε 28χρονο ομοεθνή του, σε υπαίθριο χώρο της Επαρχιακής Οδού Λακκιάς – Βασιλικών. Όμως και οι δυο άντρες, όταν εντοπίστηκαν από την αστυνομία, ήταν σε κατάσταση μέθης και τα στοιχεία

που δήλωσαν δεν ήταν πραγματικά.

Αρχικά είχαν δηλώσει πως το περιστατικό έγινε μέσα στο βαγόνι τρένου, που ζει ο 27χρονος στην περιοχή. Ωστόσο, τελικά το περιστατικό δεν συνέβη μέσα στο βαγόνι, αλλά σε υπαίθριο χώρο.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο 27χρονος που τραυμάτισε τον 28χρονο στην κοιλιακή χώρα, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Θέρμης, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση. Ο δράστης, σε σχετική ερώτηση των αστυνομικών δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι στερείται των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα