Δέκα φορές που η ζωή μιμείται την τέχνη (εικόνες)

Ο Όσκαρ Ουάιλντ κάποτε είπε πως η ζωή μιμείται την τέχνη περισσότερο απ΄ότι η τέχνη μιμείται την ζωή. Μερικές φορές υποθέτουμε πως μεγάλα έργα τέχνης βασίζονται σε καταστάσεις του πραγματικού κόσμου, αλλά ποτέ δεν έχουμε σκεφτεί αν τα πράγματα είναι τελείως αντίθετα. Τα παραδείγματα που θα δείτε παρακάτω είναι η απόδειξη που χρειαζόμαστε.

Μια γυναίκα διαβάζει ένα βιβλίο για τα πουλιά. Την ίδια στιγμή ένα σπουργιτάκι κάθεται πάνω στο
χέρι της.

2. Η κοπέλα στην επόμενη φωτογραφία έχει ένα μεγάλο τατουάζ με ένα χταπόδι στο μπούτι της. Στο άλλο της πόδι ένα αληθινό έχει γαντζωθεί και δεν λέει να φύγει.

3. Τα τατουάζ είναι ένα είδος τέχνης το οποίο κοσμεί το σώμα ενός ανθρώπου. Οι πεταλούδες στο χέρι της κοπέλας μοιάζουν πάρα πολύ με την αληθινή που κάθεται πάνω στον ώμο της.

4. Τον πίνακα ζωγραφικής με την όμορφη γατούλα ήρθε να ολοκληρώσει μια αληθινή με την ουρίτσα της να ξεπροβάλει πίσω από τον καμβά.

5. Μια αληθινή γατούλα κοιμάται ακριβώς δίπλα από ένα μαύρο αγαλματάκι που μοιάζει με αυτήν.

6. Ένας σκύλος χασμουριέται ενώ ακριβώς από πάνω του είναι ένας πίνακας ο οποίος μοιάζει να έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτόν.

7. Μια γυναίκα περπατάει με το μωρό της δεμένο στην πλάτη της. Ο τοίχος δίπλα της είναι ζωγραφισμένος με μια μητέρα που κρατάει επίσης το μωρό της στη πλάτη.

8. Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφία μια τοιχογραφία που απεικονίζει μια άλλη γυναίκα να βγάζει φωτογραφίες.

9. Ένα άλογο στέκεται ακριβώς δίπλα από μια υπέροχη ζωγραφιά αλόγου.

10. Τα πουλιά της τελευταίας φωτογραφίας είναι ζωγραφισμένα. Η συνέχεια τους όμως οδηγεί σε ένα αληθινό πουλί το οποίο πετάει στον αέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα