Χωρίς Παππά στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός

Μετά την απουσία του Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει άλλη μία απρόοπτη απώλεια, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21/12) με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Νίκος Παππάς ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και δεν ακολούθησε την αποστολή των πρασίνων, που αναχώρησε για το Βελιγράδι. Τη θέση των Καλάθη και Παππά πήραν οι Ντίνος Μήτογλου και Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε σχετικά με τον αυριανό

αγώνα: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα που παίζει τουλάχιστον 20 λεπτά σε κάθε παιχνίδι με δύο παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα κι αποτελούν απειλές από το τρίποντο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στο Βελιγράδι γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παρουσιάζει πολύ μαχητικό πνεύμα και νομίζω είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα».

Από μέρους του ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: «Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι στην έδρα μας, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από τη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα που θα έχουν παίζοντας μπροστά στο κοινό τους σε λιγότερο από 48 ώρες από το προηγούμενο ματς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούμε πολύ από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα, να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε όλη τη σεζόν έως τώρα και θα είναι στο χέρι μας να νικήσουμε».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα