Χάος πριν και μετά την κηδεία του 18χρονου Ρομά – Επεισόδια με τα ΜΑΤ στον κόμβο της Μεσσήνης (video)

Χάος επικράτησε τόσο μετά όσο και κατά τη διάρκεια της κηδείας του 18χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα όταν δέχθηκε τα πυρά 64χρονου ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε μιλώντας στους αστυνομικούς, τρόμαξε που τον είδε ξαφνικά στην αυλή του σπιτιού του.

Κατ’ αρχάς, στην κηδεία έδωσαν το παρών περισσότερα από 1.500 άτομα αγνοώντας τα μέτρα περιορισμένης παρουσίας κόσμου ακόμα και σε κηδείες λόγω του υγειονομικού κινδύνου.

Μετά το τέλος της τελετής κι ενώ οι παρευρισκόμενοι Ρομά αποχωρούσαν από το νεκροταφείο

έγιναν έξαλλοι βλέποντας ισχυρή αστυνομική παρουσία στον κόμβο της Μεσσήνης. Η ένταση μετατράπηκε γρήγορα σε επεισόδια με ρίψη πετρών από τη μία πλευρά και ρίψη χημικών από την άλλη, την ίδια ώρα που οι οδηγοί προσπαθούσαν να προφυλαχθούν ή να εγκαταλείψουν άρον άρον το σημείο.

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα οξυμένη, με χαρακτηριστικό την επίθεση που έγινε στον κόμβο Πιπερίτσας, σε απορριμματοφόρο του Δήμου Μεσσήνης που ερχόταν από Τρίοδο. Το όχημα δέχτηκε πέτρες από εξαγριωμένους Ρομά, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια του. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανέναν εργαζόμενος που επέβαινε σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα