Μπαγιάτικη «λάσπη» Γεωργιάδη κατά Δραγασάκη για την BMW Βενιζέλου (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να είναι πανελλήνιος πρωταθλητής στην κωλοτούμπα, αλλά στην εκτόξευση «λάσπης» έχει «σπάσει» προ πολλού τα στενά όρια της μικρής Ελλάδας. Το «λέγε, λέγε, κάτι θα μείνει στο τέλος» είναι τρόπος ζωής για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κι αυτό γίνεται αντιληπτό από την καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθειά του να μιλά σε όλα τα ελληνικά Μέσα.

Ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε σήμερα, από την εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel, να ρίξει «λάσπη» προς τον Γιάννη Δραγασάκη. Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κυκλοφορεί με τη θωρακισμένη BMW του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αυτή που είχε κοστίσει στους Έλληνες σχεδόν 750.000 ευρώ.

Τι κι αν ο ίδιος ο Γιάννης Δραγασάκης διέψευσε το παραπάνω σενάριο τον Απρίλιο του 2015; Τι κι αν πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα, μιας και η BMW του κ. Βενιζέλου είναι σειράς 7 και αυτή του κ. Δραγασάκη σειράς 5; Τι κι αν έχουν διαφορετικές πινακίδες; Τι κι αν το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στοιχίζει λιγότερο από 10.000 ευρώ;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο. Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν αύριο υποστηρίξει πως ο Αλέξης Τσίπρας κυκλοφορεί τα βράδια, κρυφά, με το… μπάτμομπιλ.

Δείτε το σχετικό video:

Keywords
Τυχαία Θέματα