ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων Προϊσταμένων Δ/νσης του Δήμου Ζηρού

Γνωστοποιείται ότι, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4369/27-2-2016 (ΦΕΚ 33 Α΄) αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, η Προκήρυξη – Πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την πλήρωση θέσεων προϊσταμένων Διεύθυνσης του Δήμου Ζηρού Ν. Πρεβέζης.

Προκήρυξη για την πλήρωση των κάτωθι θέσεων προϊσταμένων Διευθύνσεων του Δήμου Ζηρού:

α) Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας

β) Διεύθυνση Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών

Ως

προιστάμενοι Δ/νσης επιλέγονται υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ εφόσον:

α) εχουν ασκήσει καθήκοντα προισταμένου Δ/νσης επί ένα (1) έτος τουλάχιστον ή

β) είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου συναφούς διδακτορικού διπλώματος ή απόφοιτοι της Ε.Σ.Δ.Δ.Α. ή κάτοχοι αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, κατέχουν το βαθμό Α΄ με πλεονάζοντα χρόνο τουλάχιστον έξι (6) έτη στο βαθμό αυτό.

γ) κατέχουν το βαθμό Α΄ και έχουν ασκήσει συνολικά τουλάχιστον για τρία (3) έτη καθήκοντα προϊσταμένου Τμήματος ή

δ) κατέχουν το βαθμό Α΄ με πλεονάζοντα χρόνο τουλάχιστον δέκα (10) έτη στο βαθμό αυτό.

2. Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για την επιλογή προϊσταμένων οποιουδήποτε επιπέδου οργανικής μονάδας, υπάλληλος στον οποίο έχει επιβληθεί τελεσίδικα πειθαρχική ποινή ανώτερη του προστίμου αποδοχών τεσσάρων (4) μηνών για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τη διαγραφή της κατά το άρθρο 145 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως ισχύει.

3. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι υπάλληλοι που ανήκουν οργανικά στον Δήμο εφόσον πληρούν τους όρους και τις προυποθέσεις του Νόμου και της προκήρυξης.

4. Η παρούσα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου και του ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη κοινοποιείται σε κάθε υπάλληλο που ανήκει οργανικά στο Δήμο με κάθε πρόσφορο τρόπο.

5. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα που συντάσσεται με ευθύνη του υποψηφίου και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.

6. Η αίτηση υποψηφιότητας και το βιογραφικό σημείωμα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων που αρχίζει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017. Η αίτηση υποψηφιότητας με το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να υποβληθούν και με συστημένη επιστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα