Αρναούτη: Κοιτάζω το βίντεο από εκείνη τη μέρα. Θυμάμαι γέλια και πειράγματα (εικόνες)

Η Μίνα Αρναούτη μετά το σχόλιό της σχετικά με τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα και δείχνουν τον Παντελή Παντελίδη νεκρό μέσα στο τζιπ έκανε μια αποκάλυψη.

Η 30χρονη αναφέρθηκε σε ένα βίντεο που υπάρχει και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν.

«Κάθομαι και κοιτάζω εκείνο το βίντεο.. από εκείνη τη μέρα. Θυμάμαι τα γέλια, τις χάρες, τα πειράγματα. Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν… Ξύπνησα και όλοι ξέρατε.. έκανα δυο μήνες να το μάθω.. ήμουν εκεί μαζί.. αλλά ήμουν η μόνη

που δεν ήξερε τι συνέβη!!! Σαν ηλιθία ρώτησα αν πήγε στη πρεμιέρα.. Είναι τόσο τραγικό! Και εσείς τι;;; Μου λετε …τι;;; Έχετε ενεργοποιήσει όλους τους ψυχικούς μου μηχανισμούς άμυνας και δεν μπορω ακόμα να το βιώσω οπως του πρεπει..να το κανω δικό μου κομμάτι.. Κομμάτι της ζωης μου. Δεν είπα ψέματα ..σταματηστε..ψαξτε αθόρυβα την αλήθεια σας αφού δεν μπορείτε να δεχτείτε την δική μου… πείτε την εκεί που πρέπει και περιμένετε την απόφαση. Λέω αλήθεια.. Σέβομαι την μνήμη του..
Σεβαστείτε όμως τη ζωή μου».

Η 30χρονη λίγες ώρες αργότερα ξαναέγραψε στο facebook εξηγώντας σε ποιο βίντεο αναφέρεται: «Σε προηγούμενη ανάρτηση μου κάνω λόγο για ένα βίντεο και κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι έχω κάποιο βίντεο στα χέρια μου από εκείνο το βράδυ. Εννοώ το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχουμε δει όλοι μας με το αμάξι αναποδογυρισμένο».

Διαβάστε επίσης:

Φωτό με τον Παντελίδη νεκρό μέσα στο τζιπ ανέβασε στο facebook η Μίνα Αρναούτη (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα