«Απόπειρα αυτοκτονίας» η κλοτσιά του Εβρά σε οπαδό της ομάδας του (video)

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με την Γκιμαράες για το Europa League ο Πατρίς Εβρά επιτέθηκε σε οπαδό της ομάδας του, κάνοντας τον τεχνικό των Μασσαλών, Ραϊμόν Ντομενέκ να κάνει λόγο για «απόπειρα αυτοκτονίας».

Ο Εβρά κλώτσησε οπαδό της ομάδας του, που είχε φτάσει μαζί με άλλους μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς φαίνεται πως έβρισαν τον γάλλο αμυντικό και τους συμπαίκτες του που έκαναν ζέσταμα πριν από τον αγώνα.

dir="ltr" lang="fr">#VSCOM un truc de fou s’est passé entre des supporters semble-t-il Marseillais et des joueurs dont Evra ! Ça a tapé ! @OM_Officiel #TeamOM pic.twitter.com/C9Cozns6X4

— Karim Attab (@karimattab1) 2 Νοεμβρίου 2017

Οι συμπαίκτες του Εβρά απομάκρυναν τον ποδοσφαιριστή ενώ οι οπαδοί της Μαρσέιγ κινήθηκαν εναντίον των παικτών της ομάδας τους, χωρίς όμως να συνεχιστεί το περιστατικό.

Η πράξη του Εβρά, ο οποίος μιμήθηκε τον… Ερίκ Καντονά, σχολιάστηκε από τον τεχνικό των Μασσαλών, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Εβρά ξέρει ότι όλα έχουν τελειώσει και ότι δεν θα ξαναπαίξει.

«Ήταν ξεκάθαρα… απόπειρα αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο Εβρά. Ξέρει ότι πλέον δεν θα ξαναπαίξει. Στα δύσκολα, συνήθως ήταν εκείνος ο δυνατός, έπαιζε πάντοτε ρόλο στο κλίμα των αποδυτηρίων, πάντοτε πρωτοστατούσε στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών για να εκτονωθεί μια δύσκολη κατάσταση.

Τώρα πλέον ξέρει ότι όλα έχουν τελειώσει και δεν θα ξαναπαίξει. Δεν εγκρίνω τη συμπεριφορά του, αλλά τον καταλαβαίνω. Πιστεύει ότι είναι άτρωτος και ότι μπορεί να τα βάλει με τους οπαδούς και να τους πολεμήσει.

Οι ποδοσφαιριστές πάντοτε βρίσκονται υπό πίεση, οπότε αυτά μπορούν να συμβούν. Όπως και να ‘χει, δεν μπορώ να βρεθώ στο μυαλό κάποιου για να εξηγήσω απόλυτα τι του συνέβη…», είπε ο Ντομενέκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Απόπειρα, Εβρά,apopeira, evra