Απομακρύνεται ο Αναστόπουλος από τον Άρη

Η «λευκή» ισοπαλία με τη Σπάρτη ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τον φιλόδοξο και ιστορικό Άρη, ο οποίος παρά την παρουσία ενός πολύ ισχυρού ρόστερ αλλά και τη σταθερή στήριξη των φιλάθλων του έχει μείνει οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή της Football League λόγω και της κάκιστης διαχείρισης των πρόσφατων αναμετρήσεών του από τον έμπειρο τεχνικό, Νίκο Αναστόπουλο.

Με τον Άρη να κινδυνεύει να χάσει το «τρένο» της ανόδου στην Super League,

παρότι ο κ. Αναστόπουλος επέλεξε να κάνει rotation στα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος στον θεσμό του πρωταθλήματος, ο Θεόδωρος Καρυπίδης πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει άμεσα από την τεχνική ηγεσία, μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στην Λακωνία.

Ο κ. Καρυπίδης θεωρούσε ότι ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός θα είχε τουλάχιστον τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί από προπονητής του Άρη μετά τις συνεχόμενες «γκέλες», ωστόσο ο κ. Αναστόπουλος επέλεξε να μην τον διευκολύνει και κατέστησε σαφές ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πάρει αποζημίωση προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, μην αφήνοντας στον έλληνα επιχειρηματία άλλη επιλογή παρά να τον αποζημιώσει, προκειμένου η ομάδα να μη μείνει ακόμα περισσότερο πίσω στη «μάχη» της ανόδου.

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα