Αποκλεισμός στον Ναϊνγκολάν λόγω… κραιπάλης (εικόνες)

Tον αποκλεισμό του από την Ρόμα είχε ως συνέπεια το βίντεο που ανήρτησε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν στον λογαριασμό του στο Instagram και στο οποίο φαινόταν να πίνει και να καπνίζει σε πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο προπονητής της ομάδας, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ανακοινώνοντάς τη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την Αταλάντα (6/01).

Στιγμιότυπο
από το βίντεο

Ο βέλγος διεθνής απολογήθηκε για το ποστάρισμα του βίντεο, που τον έδειχνε να πίνει και να καπνίζει κάτω από δυνατή μουσική κι ενώ τα πυροτεχνήματα έπεφταν… βροχή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ντι Φραντσέσκο: «Σε σχέση με τον κώδικα συμπεριφοράς που διέπει την ομάδα, τον οποίο εγκρίνω και αποδέχεται ο ίδιος ο παίκτης, ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, δεν θα συμμετέχει στην αποστολή του αυριανού ματς με την Αταλάντα».

Στιγμιότυπο από το βίντεο

Ο τεχνικός των «Ρωμαίων» επισήμανε ότι ο αγώνας με την ομάδα του Μπέργκαμο είναι πιο σημαντικός από το περιστατικό με τον Ναϊνγκολάν, καταλήγοντας: «Εάν κάποιος άλλος είχε ποστάρει τις φωτογραφίες, αυτό θα ήταν διαφορετικό, αλλά το γεγονός ότι το έκανε μόνος του το κάνει ακόμη χειρότερο».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα