Από τη «φούρια» του για αντιπολίτευση μπέρδεψε τις χώρες (εικόνες)

Ένα μικρό προβληματάκι στη γεωγραφία έχει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Παλιότερα, είχε μπερδέψει ως δύο διαφορετικές χώρες τον Ισημερινό και το Εκουαδόρ, ενώ τώρα μπερδεύει τη Βενεζουέλα με το Πουέρτο Ρίκο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του Twitter, αναπαράγοντας tweet άλλου χρήστη, ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ένα από τα γνωστά του «τρομολαγνικά»

κρεσέντο κάνει λόγο για «τρομακτικό βίντεο από την Βενεζουέλα που το παρακράτος Μαδούρο σκοτώνει εν ψυχρώ φοιτητές που του αντιστέκονται».

Τρομακτικό βίντεο από την Βενεζουέλα που το παρακράτος Μαδούρο σκοτώνει εν ψυχρώ φοιτητές που του αντιστέκονται. Ο φίλος του @atsipras https://t.co/a8ZRWISbHf

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 4 Αυγούστου 2017

Το μόνο προβληματάκι είναι ότι το εν λόγω βίντεο δεν είναι από τη Βενεζουέλα, αλλά από το Πουέρτο Ρίκο. Επίσης είναι πολύ παλιό.

Αν είχε κάνει έναν μικρό κόπο να διασταυρώσει τις πληροφορίες, θα διαπίστωνε ότι δεκάδες χρήστες του twitter από το Πουέρτο Ρίκο διαμαρτύρονται για το fake video.

#URGENTE en #Venezuela acribillan a jóven a tiros, estos son los protegidos d Maduro, y habrá más asesinos con la constituyente. pic.twitter.com/kE9DtCf2Mm

— Andrés Cano (@ANDRES_CANO42) 3 Αυγούστου 2017

Αναφέρουν δε ότι η προφορά της ισπανικής γλώσσας και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται είναι «αργκό» από το Πουέρτο Ρίκο.

Eso es en PUERTO RICO!!! No manipulen información

— Danny (@Daniel_fer) 4 Αυγούστου 2017

FAKE ESO FUE EN PUELTO LICO BROTHER pic.twitter.com/DXUbFkwbQe

— TONY STARK (@FOXTANGO4) 3 Αυγούστου 2017

@thecavern33 Las falsas informaciones no contribuyen para nada. Si el deseo es reventar al régimen, sobran noticias reales

— WOCHA (@WilOmaCh) 4 Αυγούστου 2017

Τα παραπάνω tweets είναι από χρήστες του twitter που ξεκαθαρίζουν ότι το εν λόγω video δεν είναι από τη Βενεζουέλα, αλλά από το Πουέρτο Ρίκο.

Τι Πουέρτο Ρίκο, τι Βενεζουέλα. Τις χώρες χωρίζουν εξάλλου μοναχά κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα