Απέσυρε την πρόσκληση στους Warriors ο Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέσυρε την πρόσκληση που έκανε στους Warriors να πάνε στον Λευκό Οίκο.

Στους πρωταθλητές του NBA είχε σταλεί εδώ και καιρό πρόσκληση για να επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο και να τιμηθούν ως πρωταθλητές για τη σεζόν 2016-17. Αυτό πλέον δεν υφίσταται αφού ο Τραμπ απέσυρε την πρόσκληση αφήνοντας

τους όλους άφωνους.

“Δεν συμφωνούμε με όσα λέει και όσα δεν έχει πει κατά καιρούς ο Πρόεδρός μας. Με το να μην πάμε, ελπίζουμε πως ίσως αυτό βοηθήσει για να αλλάξουν μερικά πράγματα, για να αλλάξουν αυτά που ανεχόμαστε σε αυτή τη χώρα και αυτά για τα οποία κάνουμε τα στραβά μάτια”, είχε τονίσει ο Στέφεν Κάρι στην Media Day ενώ ο έτερος σούπερ σταρ της ομάδας του Στιβ Κερ είχε πει: “Θα χρειαστεί ένα θαύμα για να αλλάξω γνώμη, αν και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα”.

Όλα αυτά δεν άρεσαν στον Ντόναλντ Τραμπ και αποφάσισε να τραβήξει ο ίδιος το σχοινί μία ημέρα αργότερα καθώς μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter προχώρησε σε μία απίστευτη τοποθέτηση, παίρνοντας πίσω την πρόσκληση που είχε απευθύνει στους Γουόριορς.

“Το να πας στον Λευκό Οίκο θεωρείται σπουδαία τιμή για την πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Στέφεν Κάρι διστάζει, οπότε η πρόσκληση αποσύρεται!”

Δείτε το tweet του Αμερικανού προέδρου

Going to the White House is considered a great honor for a championship team.Stephen Curry is hesitating,therefore invitation is withdrawn!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 23 Σεπτεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα