Κατάσταση πολιορκίας στην Ευελπίδων – «Mόνο ο θάνατος του αξίζει» (εικόνες – video)

Αντιμέτωπος με την οργή της οικογένειας Ζέμπερη ήρθε ξανά ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνοςΤη στήριξη του κόσμου ζητά η οικογένειαΤο μήνυμα της Κωνσταντίνας ΖέμπερηΣτη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του

Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια της πρώην στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων, καθώς ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο 9, περίμενε να βγει από το ανακριτικό γραφείο ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη ενώ υπήρχαν απειλές για νέο λιντσάρισμα.

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Λόγω της κατάστασης, ο δράστης είχε εγκλωβιστεί εντός του κτιρίου μετά το τέλος της απολογίας του, οι δύο έξοδοι του οποίου φυλάσσονταν από τις αρχές.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της άτυχης 32χρονης χτυπούσαν τα παράθυρα και ζητούσαν από τους αστυνομικούς να τους παραδώσουν τον 58χρονο. Συνεχώς ακούγονταν φωνές από το πλήθος: «Δεν θα βγει ζωντανός από δω κι όλος ο στρατός να έρθει», «μόνο ο θάνατος του αξίζει, να μην κάνει κακό και σε άλλες οικογένειες».

Επιτέθηκαν στον δολοφόνο κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων

Με αυξημένα μέτρα ασφάλειας οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, το πρωί της Παρασκευής, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Με την άφιξη του στο σημείο εξοργισμένοι οι συγγενείς της άτυχης 32χρονης αλλά και κόσμος που ήταν εκεί, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον δολοφόνο, παρά τις προσπάθειες των Αστυνομικών να τον φυγαδεύσουν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση την ανθρωποκτονία της κοπέλας, αλλά την κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.

Δείτε επίσης: Ολόκληρη η ομολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη – «Δώσε μου την τσάντα τώρα»

Δείτε επίσης: Ξυλοκόπησαν τον δολοφόνο της Ζέμπερη: «Αλήτη, μου σκότωσες το παιδί» (εικόνες – video)

Το μήνυμα της αδερφής της 32χρονης εφοριακού

Νωρίτερα, η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη ζήτησε μέσω των social media από τον κόσμο να είναι δίπλα τους τη στιγμή που θα μεταβεί ξανά στον ανακριτή, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού.

«Αδελφηηη μου πονεμενη ερχεται η ωρα της δικαιωσης σου αγγελουδι μου σε εσφαξε το καθαρμα..σε πηρε απο εμας που σαγαπαμε κ εμεις ακομη σε περιμενουμε. Αυριο στις 10 Ευελπιδων οποιος θελει να μας στηριξει».

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Χθες, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 58χρονου. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδη του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, γεννηθέντα στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα