Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων στα ΕΠΑΛ

Το χρονοδιάγραμμα διενέργειας των προαγωγικών και πτυχιακών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ ανακοίνωσε το αρμόδιο υπουργείο.

Πιο αναλυτικά, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ & B΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 16 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουνίου, όπως και οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών

της Α΄, B΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. θα διεξαχθούν από την Τρίτη 7 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουνίου, ενώ οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων των Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.

Για τους μαθητές που είχαν φοιτήσει στην Γ΄ Ημερησίου ΕΠΑ.Λ. και στην Δ΄ Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη και δεν απολύθηκαν, (απολυτήριο – πτυχίο), θα εξεταστούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και όλες οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί στους μαθητές των Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ., το αργότερο δύο (2) ημέρες πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Ακόμη, όσοι υποψήφιοι θα συμμετέχουν σε κάποιο πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα και γι’ αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί από το ΕΠΑ.Λ. στο οποίο φοιτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα