Άλλοι τα Χριστούγεννα μοιράζουν αγάπη, ο Κύρτσος σπέρνει διχασμό και μίσος

Την ώρα που οι μέρες τούτες επιτάσσουν αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά, ο Γιώργος Κύρτσος βρήκε ιδανική ευκαιρία να «σπείρει» το γνωστό του μίσος και ξενοφοβία.

Παίρνοντας θέση στη διαδικτυακή κόντρα που άνοιξε ανάμεσα σε Δημήτρη Παπαδημούλη και Άδωνη Γεωργιάδη, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεπέρασε και τον αντιπρόεδρο του κόμματος, γράφοντας ένα δριμύ ξενοφοβικό tweet -μεταξύ πολλών άλλων που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες.

«Τα Χριστούγεννα

δεν είναι για θεωρίες προσφυγιάς που στηρίζουν τα μουσουλμανικά προσφυγικά-μεταναστευτικά ρεύματα στη χριστιανική Ευρώπη. Είναι η ημέρα που πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των Χριστιανών που μαρτυρούν για την πίστη τους από Συρία μέχρι Αίγυπτο,Αφγανιστάν & Νιγηρία!» έγραψε στο tweet… αγάπης ο Γιώργος Κύρτσος.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι για θεωρίες προσφυγιάς που στηρίζουν τα μουσουλμανικά προσφυγικά-μεταναστευτικά ρεύματα στη χριστιανική Ευρώπη.
Είναι η ημέρα που πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των Χριστιανών που μαρτυρούν για την πίστη τους από Συρία μέχρι Αίγυπτο,Αφγανιστάν&Νιγηρία!

— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) 24 Δεκεμβρίου 2018

Λογικό εάν σκεφτεί κανείς ότι για τον Κύρτσο, Σαλβίνι και Ορμπάν δεν είναι ακροδεξιοί, αλλά… αγνοί υπερσυντηρητικοί δεξιοί…

Keywords
Τυχαία Θέματα