Αλίαρτος: Είχαν κρύψει χασίς στο σπίτι του… σκύλου τους

Μια ασυνήθιστη «κρυψώνα» είχαν βρει ένας 57χρονος Έλληνας και 41χρονη Αλβανίδα προκειμένου να κρύψουν τα ναρκωτικά που διακινούσαν στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας. Μια κρυψώνα που μόνο κάποιος τολμηρός θα πλησίαζε: Ένα σκυλόσπιτό.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν στην οικία των δύο δραστών οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών και Λιβαδειάς, δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψαν το σκυλόσπιτο στην αυλή του οικοπέδου. Αφού απομάκρυναν τον σκύλο, εντόπισαν κρυμμένα μέσα δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 560 και 37 γραμμαρίων, μικροποσότητα

κοκαΐνης και ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν κι ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης, λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία εστάλησαν στο Τελωνείο της περιοχής για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι και 100 ευρώ προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα