Σκότωσε τη σύντροφό του και επέστρεψε στο Δαφνί – Είχε δολοφονήσει και τη σύζυγό του

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης μετά την ομολογία 45χρονου ότι σκότωσε τη σύντροφό τουΠριν από 6 χρόνια είχε σκοτώσει και τη σύζυγό του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία της 51χρονης γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη το πρωί της Πέμπτης μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Παραμυθιάς 8, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφός της ο οποίος νοσηλευόταν στο Δαφνί, έφυγε από το νοσοκομείο με άδεια, και όταν επέστρεψε ομολόγησε στους θεράποντες ιατρούς πως σκότωσε

τη σύντροφό του.

Ο γιατρός του κάλεσε την αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας μετέβη στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και τη βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος από τα πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι που δέχτηκε.

Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν. Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας κρατείται στο τμήμα Περιστερίου.

Είχε σκοτώσει και τη σύζυγό του

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από έξι χρόνια, στις 25 Ιουλίου το 2011 είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Τότε, οι αστυνομικοί είχαν βρει στο εσωτερικό ενός σπιτιού στο Λουτράκι, μια 28χρονη γυναίκα πλημμυρισμένη στο αίμα. Αφού διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί πολλές μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιά της, ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ο 35χρονος, τότε, σύντροφός της και δολοφόνος είχε εξαφανισθεί με το αυτοκίνητό του.

Έπαιρνε άδεια κάθε μεσημέρι

Ο 45χρονος έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι.

Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα