Αυτός είναι ο δολοφόνος του Σταματιάδη – Οι φωτογραφίες του αγριογούρουνου που ξετύλιξαν το κουβάρι

Συνελήφθη ένας εκ των τριών δολοφόνων του Αλέξανδρου ΣταματιάδηΟι φωτογραφίες με το αγριογούρουνο που οδήγησαν στη σύλληψη

Η δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη ήταν ένα αίνιγμα που είχε απασχολήσει τις αρχές, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, όπου η ΕΛΑΣ το έλυσε. Το έγκλημα που συνέβη στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας 2 Απριλίου 2018 εξιχνιάστηκε και πλέον στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο ένας εκ των τριών δολοφόνων και

ληστών του επιχειρηματία. Οι άλλοι δύο αναζητούνται και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Η σύλληψη του ενός εκ των ληστών έγινε στο πλαίσιο εξάρθρωσης 11μελούς σπείρας Από τη σπείρα έχουν συλληφθεί οι εννιά και αναζητούνται οι άλλοι δύο. Ο δολοφόνος του Σταματιάδη συνελήφθη στο Βέλγιο, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ στην Ελλάδα.

Ο συλληφθείς αναρτούσε μετά το έγκλημα φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook από στιγμές από την καθημερινότητά του που έμοιαζαν φυσιολογικές, αλλά ήταν αυτές που τελικά οδήγησαν τις αρχές στα ίχνη του.

To αγριογούρουνο που τον «πρόδωσε»

Την κωδική ονομασία «Αγριογούρουνο», μετά από ένα μακάβριο εύρημα, είχαν δώσει οι Αρχές στην επιχείρηση για τη σύλληψη των δολοφόνων του επιχειρηματία Σταματιάδη.

Όπως αποδείχτηκε, τα μέλη της συμμορίας με το ίδιο όπλο που σκότωσαν τον επιχειρηματία, πήγαιναν για κυνήγι αγριογούρουνου και μάλιστα σε ένα από τα αυτοκίνητα που είχαν κλέψει, μετά από εισβολή σε σπίτι, μετέφεραν τα αγριογούρουνα, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα και αίματα του ζώου μέσα στο Ι.Χ..

Λίγες μέρες μάλιστα πριν από τη δολοφονία του Σταματιάδη είχαν πάει για κυνήγι και είχαν ανεβάσει φωτογραφίες τους στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook. Μάλιστα οι Αρχές, μέσα στο αυτοκίνητο με τα αίματα του ζώου, εντόπισαν και δύο κάλυκες που ταυτοποιούνται με το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα