Αυτή η στάση σώματος στους άνδρες είναι πιθανό σημάδι απιστίας

Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά, δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε τη στάση του σώματός του και ειδικά αν υπάρχουν έντονες αλλαγές στον τρόπο που στέκεται.

Το παραπάνω υποστηρίζει η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Patti Smith, η οποία αναφέρει στην Independent ότι η έλξη και το σεξ είναι πιθανό να αυξάνουν την τεστοστερόνη και να προκαλούν κομβικές αλλαγές στο σώμα.

Σύμφωνα με τη Smith αν ένας

άντρας αρχίζει ξαφνικά να στέκεται περισσότερο σε στάση «Α» (με ανοιχτά τα πόδια, τεντωμένη πλάτη και προτεταμένο στήθος), πιθανόν να κρύβει ότι έχει… απιστήσει, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί ατράνταχτο στοιχείο.

Σύμφωνα με τη Smith, τα ανοιχτά πόδια που ξεπερνούν το μήκος των ώμων φανερώνουν τη σταθερή βάση και δείχνουν πως αυτός που στέκεται έτσι έχει αυτοπεποίθηση.

Αν η απόσταση ανάμεσα στα πόδια μεγαλώνει, τότε το σώμα μοιάζει μεγαλύτερο και αυτό αποτελεί σημάδι δύναμης και κυριαρχίας. Παράλληλα μπορεί να δείχνει ότι ο άντρας έχει μια νέα σύντροφο την οποία προσπαθεί να προστατεύσει.

Η ίδια στάση σώματος προβάλλει τα γεννητικά όργανα, στέλνοντας πιθανόν το μήνυμα ότι ο άνδρας αυτός δεν φοβάται, ότι νιώθει τόσο δυνατός ώστε κανένας δεν θα τολμήσει να τον ενοχλήσει. Μοιάζει σαν να λέει ότι «αυτός είναι ο χώρος μου και δεν μετακινούμαι από εδώ». Για την ειδικό η προβολή των γεννητικών οργάνων είναι πιθανό να αποτελεί αποτέλεσμα αυξημένου σεξουαλικού ενδιαφέροντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα