«Αφήνουμε τον Μητσοτάκη στην ιδεολογική σύγχυση της ακροδεξιάς»

Σκληρή κριτική απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πρόσφατες κατηγορίες του εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα, άσκησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Αφήνουμε τον Μητσοτάκη στην ιδεολογική του σύγχυση μεταξύ ακροδεξιάς, νεοφιλελευθερισμού και των φίλων του στην δήθεν κεντροαριστερά», σχολίασε ο υπουργός Υποδομών σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δείτε επίσης: «Τα οφέλη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα είναι πολλαπλά για την κοινωνία» τονίζει ο Σπίρτζης

«Να θυμίσω τι έλεγαν για τους αυτοκινητόδρομους: Στην

αρχή ότι δεν θα ολοκληρώσουμε τα σταματημένα έργα. Στη συνέχεια ότι καθυστερούμε και η χώρα θα πληρώσει ρήτρες και επιστροφές και στο τέλος ότι εκείνοι έκαναν τα έργα και εμείς τα εγκαινιάσαμε απλά.

Για το μετρό της Θεσσαλονίκης έλεγαν στην αρχή ότι λέμε ψέματα ότι ξεκίνησε πάλι. Στη συνέχεια ότι δεν είχαμε εγκεκριμένο και συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Σήμερα ότι δεν έχουμε ξεκινήσει τις επεκτάσεις για το αεροδρόμιο και θα καθυστερήσει ο σταθμός Βενιζέλου.

Τα ίδια θα λέει και τον Αύγουστο του 2018, που θα βγούμε από το πρόγραμμα. Τον αφήνουμε στην κρίση του ελληνικού λαού και στην ιδεολογική σύγχυση μεταξύ ακροδεξιάς, νεοφιλελευθερισμού και των φίλων του στην δήθεν κεντροαριστερά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Keywords
Τυχαία Θέματα