Tomatostories: Η ζωντανή απόδειξη πως η δημιουργία δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε σύνορα (εικόνες)

Ένα blog που θα ζήλευαν και επώνυμοι jet setters και bloggersΤο tomatostories αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση όλων όσων συμβαίνουν στη ζωή μίας 16χρονηςΣε μόλις 6 μήνες η νεαρή blogger έχει ήδη αποκτήσει πιστούς ακόλουθους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό

Και ποιος σας είπε ότι τα πιο επιτυχημένα και πρωτότυπα blogs

έχουν την υπογραφή επωνύμων ή επαγγελματιών του είδους;

Μόλις 16 χρονών και με ένα blog που θα ζήλευαν και επώνυμοι jet setters και bloggers, η Sofia Tryfo αποδεικνύει με το http://tomatostories.com/, ότι με φαντασία, μεράκι και θέληση, η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία δεν έχουν ούτε ηλικία ούτε σύνορα.

Πρόκειται για το ημερολόγιο μιας 16χρονης με καταθέσεις προσωπικών εμπειριών γαστρονομικών προτάσεων, fashion & beauty tips, συνεντεύξεων και πολλών άλλων θεμάτων.

Η ίδια, πολυτάλαντη, καθώς η συγγραφή αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες της αγάπες, πράγμα που αποδεικνύεται σε κάθε κείμενό της. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες, λατρεύει τα ταξίδια και αναζητά συνέχεια οτιδήποτε δημιουργικό, κόντρα στο ρεύμα της εποχής της ακολουθώντας όλα όσα πιστεύει και αγαπά.

Με τον ενθουσιασμό του νεαρού της ηλικίας της, το κορίτσι του tomatostories, μας ταξιδεύει στο δικό της κόσμο. Μας συστήνει τον εαυτό της και τις προσωπικές της αναζητήσεις μέσα από τις ενότητες του blog και μοιράζεται τις σκέψεις της με έναν τρόπο αυθόρμητο, αλλά και τόσο ώριμο ταυτόχρονα.

Το tomatostories αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση όλων όσων συμβαίνουν στη ζωή μίας 16χρονης, από τις καθημερινές ανησυχίες όπως το στρες των εξετάσεων στο σχολείο μέχρι την προσωπική εμπειρία ταξιδιωτικών εξορμήσεων, μικρά tips ομορφιάς και μόδας αλλά και την αναζήτηση υγιεινών και θρεπτικών συνταγών για την απαιτητική καθημερινότητα όλων των εφήβων.

Σε μόλις 6 μήνες η νεαρή blogger έχει ήδη αποκτήσει πιστούς ακόλουθους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μιας και το blog απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα