#SurvivorGR: Ξεκίνησαν το ξεκατίνιασμα και οι Διάσημοι – Μαζική επίθεση στον Αγγελόπουλο (video)

Κι εκεί που νομίζαμε ότι στην ομάδα των «Διασήμων» όλα κυλάνε ήρεμα, μιας και κόντρες βλέπαμε μόνο από τους «Μαχητές», έρχεται το σημερινό επεισόδιο να μας ρίξει από το «ροζ σύννεφο» που ζούσαμε.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί και μας ενημερώνει για όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό Survivor, βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να «κράζει» τον μέχρι τώρα αγαπητό σε όλους, Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ στην ίδια διάθεση συνεχίζουν

και τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας.

Η Σόφη Πασχάλη ισχυρίζεται πως «Όταν ο ένας άνθρωπος προκαλεί πολλές εντάσεις, ευθύνεται ο ίδιος ο άνθρωπος αυτός». Από κοντά και η, συχνά εμπλεκόμενη σε καβγάδες, Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Κάποια στιγμή νομίζω ότι θα αρχίσουν να πέφτουν οι μάσκες».

Κι ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανυποψίαστος για τη «μαζική» επίθεση εναντίον του δηλώνει: «Μεταξύ 11 αγνώστων οι παρερμηνείες μπορεί να είναι από το πουθενά».

Εκτός του όλου σκηνικού δεν θα μπορούσε να μείνει ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος έχει ήδη προηγούμενα με τον Ντάνο και απ’ ότι φαίνεται πλέον έχει και τη στήριξη όλων των γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα