Survivor: Οι αποκαλύψεις για το ριάλιτι, τα σχόλια για τον Ντάνο και το bullying

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της έκανε αποκαλύψεις για το survivor ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που βίωσε ως παιδί.

Κι όταν είδες το κλίμα που επικρατεί για σένα στην Ελλάδα, δεν μετάνιωσες για την οικειοθελή σου αποχώρηση;

Αυτή την αίσθηση την είχα, για να είμαι ειλικρινής. Ο κόσμος μού έδειξε

ότι με ήθελε μέσα και όταν μου δείχνουν ότι με πιστεύουν και με υποστηρίζουν, πάντα θέλω να τους κάνω υπερήφανους – κι έτσι θα προσπαθώ να κάνω και τώρα μέσα από τη δουλειά μου. Μου λείπει όλο αυτό που έζησα – ήταν πολύ έντονο. Όμως, πήρα μια απόφαση και δεν το μετανιώνω. Είτε είναι σωστό είτε λάθος, δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου. Κάπου οδηγούν και κάπου βγάζουν.

Όταν έφτασες στο ξενοδοχείο, είναι αλήθεια ότι ζήτησες να έρθεις σε επαφή με τον ψυχολόγο της παραγωγής;

Όχι, αφότου βγήκα δεν τον είδα! Τον βλέπαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάναμε πολύ όμορφες συζητήσεις μαζί του -κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά και από τις δυο ομάδες- και πάντα ήταν στο πλευρό μας, συμβουλεύοντάς μας για οτιδήποτε χρειαζόταν ο καθένας. Με βοήθησε πολύ και για θέματα εκτός παιχνιδιού, γιατί μου αρέσει η ψυχολογία γενικότερα.

Όταν πρότεινες για αποχώρηση τον Στέλιο Χανταμπάκη κι εκείνος τελικά έφυγε, δεν έγινε καλύτερο το κλίμα για σένα ως προς τη διαβίωση;

Όταν αποχώρησε ο Στέλιος, δήλωσα στην παραγωγή ότι θέλω να φύγω. Δεν μπορούσα να ξέρω αν το κλίμα που θα αντιμετώπιζα, θα ήταν καλύτερο ή χειρότερο.

Όπως είδαμε όλοι, γύρισες στην παραλία για να μαζέψεις τα πράγματά σου και ήσουν πολύ συγκινημένη. Μάλιστα, τους χαιρέτησες όλους εγκάρδια και ζήτησες «συγνώμη». Για ποιο λόγο απολογήθηκες;

Ζητάω συγνώμη, μόνο όταν υπάρχει λόγος. Αν δεις τις προτάσεις μου, έλεγα «κι αν έκανα κάτι, συγνώμη!». Πάντα έβαζα μπροστά το «κι αν». Ζήτησα, λοιπόν, «συγνώμη» γιατί έτσι λειτουργώ. Όταν τελειώσει μία κατάσταση θέλω να αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να κρατάω κακίες. Να ολοκληρώνω τους κύκλους μου όμορφα και με καλό τρόπο. Ό,τι έγινε, έγινε.

Μετάνιωσες που ψήφισες τον Στέλιο;

Παρά την κόντρα που είχε δημιουργηθεί, είμαι ένας άνθρωπος δίκαιος. Δεν είχα πάει με αυτό το σκεπτικό! Θα ψήφιζα για αποχώρηση έναν αδύναμο αγωνιστικά παίκτη. Όμως, ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από εκείνον και όλη την ομάδα, κι έτσι τον ψήφισα.

Θεωρείς ότι ο Στέλιος έχει στοχοποιηθεί άδικα από τον κόσμο και τους φανατικούς τηλεθεατές που βλέπουν το παιχνίδι;

Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω αν αυτό που γίνεται είναι άδικο ή δίκαιο. Δεν είναι σωστό να εκφέρω άποψη για συμπαίκτες μου. Άλλωστε, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν με τη γνώμη μου. Αφήνω το κοινό να καταλάβει σύμφωνα με την κρίση και το ένστικτό του.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού είχες αναφέρει ότι εκεί μέσα δεν είχες την αποδοχή κάποιων ανθρώπων, όπως άλλωστε συνέβη και στην παιδική σου ηλικία – όταν οι συμμαθητές σου σού έκαναν bullying, λόγω καταγωγής. Τότε, πώς το αντιμετώπιζες όλο αυτό;

Τότε ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα, το έργο επαναλήφθηκε, αλλά όχι λόγω καταγωγής. Άλλοι ήταν οι λόγοι και τους είδατε. Όταν ήμουν παιδί πληγωνόμουν, δεν είχα άμυνες, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Απλά, στεναχωριόμουν και δεν μιλούσα. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου και ήμουν ανίκανη να το διαχειριστώ… Σήμερα, είμαι πιο ώριμη και το διαχειρίζομαι.

Αλήθεια, τι εικόνα έχεις σχηματίσει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Δεν είχα πολύ χρόνο για να τον γνωρίσω σε βάθος. Τελευταία, όμως, ήρθαμε αρκετά κοντά. Από το λίγο που κάναμε παρέα, κατάλαβα ότι ο Γιώργος είναι ένα παιδί έξυπνο, λογικό, ευγενικό και αγωνιστής πάνω απ’ όλα. Είναι συγκροτημένος κι έχει πείσμα μέσα του. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Όταν παρεξηγηθήκαμε μία φορά, το λύσαμε αμέσως. Και ποτέ δεν τον ψήφισα, γιατί έβλεπα το πόσο χρήσιμος ήταν για την ομάδα μας.

Ήταν στρατηγική, πιστεύεις, να ψηφίζει η ομάδα σου για αποχώρηση κάθε φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ όταν έπρεπε να στείλετε έναν παίκτη στους «Μαχητές» δώσατε τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Νομίζω, πάντως, πως δεν θα έδιναν ποτέ έναν δυνατό παίκτη. Έτσι πιστεύω… Όταν μας ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης το ατύχημα, αυτοπροτάθηκα να πάω στους «Μαχητές». Γιατί, η αντίπαλη ομάδα είχε χάσει δυο δυνατούς της παίκτες. Ήθελα, λοιπόν, να πάω και να βοηθήσω. Το ζήτησα από την ομάδα μου. Δεν το έκαναν και έστειλαν τον Σπαλιάρα.

πηγή:Down Town Κύπρου

Keywords
Τυχαία Θέματα