Survivor: Nusret Gökçe: Τα φτωχά παιδικά χρόνια, οι υπερωρίες στα 14 του και η απόλυτη χλιδή σήμερα (εικόνες – video)

Ο Nusret Gökçe είναι γνωστός σεφ στην γειτονική Τουρκία και ήταν καλεσμένος στο επεισόδιο του survivor της Κυριακής.

Έψησε κρέας για τους Μαχητές που κέρδισαν στο έπαθλο φαγητού και τους κέρασα και μπακλαβά.

Ποιος όμως είναι ο σεφ με τους διάσημους φίλους και τα μεγάλα εστιατόρια;

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός όταν πόσταρε στο instagram

ένα βίντεο όπου έκοβε κρέας και το αλάτιζε με μια κίνηση, η οποία έγινε viral.

Ottoman steak

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on Jan 7, 2017 at 2:44am PST

Dedi Remos

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on Sep 20, 2016 at 9:33am PDT

Ο σεφ γεννήθηκε στο Ερζερούμε το 1983 και ήταν ένα από τα πέντε παιδιά ενός εργάτη ορυχείων. Στα 14 του έγινε μαθητευόμενος κρεοπώλης και από τότε ξεκίνησε να χτίζει την αυτοκρατορία του. «Εργαζόμουν ασταμάτητα, δεν έπαιρνα άδειες, ούτε υπερωρίες. Δούλευα 18 ώρες την ημέρα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Ταξίδεψε το 2009 στην Αργεντινή, όπου για τρεις μήνες εργαζόταν σε φάρμες, κρεοπωλεία και εστιατόρια. Ενα χρόνο μετά βρέθηκε στην Αμερική. Αν και ζήτησε να του βγάλουν βίζα δεν τα κατάφερε ενώ ακόμα και οι New York Times.

Δεν το βάζει κάτω, φεύγει από Αμερική και επιστρέφει Τουρκία για να ανοίξει έναν δικό του χώρο αλλά δεν έχει χρήματα. Για καλή του τύχη ένας φίλος του τον βοηθάει.

«Δώσε μου χρήματα και θα σου δώσω μια ταμειακή μηχανή που θα μετράς χρήματα», του είχε πει, μετά από περίπου έξι μήνες έγινε η επένδυση και του πλήρωσε το μερίδιό του.

«Εβλεπα το σήμα του καταστήματος κάθε βράδυ, καθώς περνούσα από την πόρτα. Προσευχόμουν και ήμουν ευγνώμων. Ακόμα είμαι», είχε δηλώσει. Σήμερα έχει 7 εστιατόρια ενώ όπως είπε στο ριάλιτι επιβίωσης σκέφτεται ν’ανοίξει ένα εστιατόριο στη Μύκονο.

Ete sevgini katiyorsun dediler

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on Aug 17, 2016 at 1:06pm PDT

Τα εστιατόριά του του αποφέρουν κέρδη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και απασχολούν πάνω από 400 εργαζομένους. Πολλοί διάσημοι έχουν φάει στα εστιατόριά του. Ανάμεσά τους ο δικό μας Αντώνης Ρέμος, ο Antonio Banderas και ο Leonardo Di Caprio Ο σεφ είναι ένας πραγματικός survivor της ζωής που με κόπο, προσπάθεια αλλά και τύχη έκανε πραγματικότητα τα όνειρά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα