Το κόψιμο της κοτσίδας του Ντατόμε, η αγκαλιά Άντις – Σπανούλη και o Salt Bae (video)

Σαν τρελοί γιόρτασαν οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ την κατάκτηση του κυπέλλου και φυσικά από το γλέντι δεν θα μπορούσαν να λείψουν και κάποιες πιο περίεργες και αστείες στιγμές.

Η αγκαλιά Άντις – Σπανούλη

O Πέρο Άντιτς πλησιάσε τον Βασίλη Σπανούλη και τον αγκάλιασε πριν σηκώσει την κούπα με την Φενέρμπαχτσε.

Μπορεί απόψε να έπαιζαν αντίπαλοι για τον τίτλο της Ευρωλίγκας, αλλά κάποτε ήταν συμπαίκτες. Ο Πέρο Άντιτς πλησίασε τον ηττημένο Σπανούλη και τον αγκάλιασε πριν σηκώσει την κούπα!

Στο γήπεδο και ο Salt

Bae

Στο γήπεδο της Κωνσταντινούπολης βρέθηκε και ο διάσημος τούρκος σεφ, Salt Bae, όπου παρακολούθησε τον τελικό της Euroleague.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο σεφ μπήκε στο γήπεδο για να γιορτάσει μαζί με τους παίκτες και φωτογραφήθηκε κρατώντας το κύπελλο.

#saltbae pic.twitter.com/EcU8o35YDk

— Basketbol Süper Ligi (@basketsuperligi) May 21, 2017

Μάλιστα, όλοι οι παίκτες της Φενέρ φωτογραφήθηκαν κάνοντας τη διάσημη πλέον κίνηση του σεφ, παριστάνοντας ότι αλατίζουν το κρέας.

.@FBBasketbol fans will never forget this moment. #F4GLORY pic.twitter.com/Sok4gdUNUb

EuroLeague (@EuroLeague) May 21, 2017

Το κόψιμο της κοτσίδας

Με την ευφορία για την τρομερή αυτή επιτυχία να έχει χτυπήσει… κόκκινο, δύο παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησαν να «απογειώσουν» ακόμα περισσότερο τους οπαδούς, καθώς ο Πέρο Άντιτς πήρε ένα ψαλίδι που του έδωσαν και έκοψε την κοτσίδα του Τζίτζι Ντατόμε με τη συναίνεση του Ιταλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα