LIVE η παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την παράδοση του ΚΠΙΣΝ στην ελληνική κοινωνία. Τη μεγαλύτερη δωρεά των τελευταίων ετών στο δημόσιο. Το altsantiri.gr βρίσκεται εκεί για να σας μεταδώσει όλες τις λεπτομέρειες.

Η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ θα φιλοξενήσει αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη, ενώ αποσπάσματά του θα αποκαλυφθούν σε επιπλέον σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.
Πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού

προγράμματος θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του έργου.

Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων και στον Φάρο.

Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και η γιορτή θα συνεχιστεί με πάρτι στην Αγορά και dj set από την Kafka (Κατερίνα Καφεντζή).

Η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

«Ολοκληρώνεται ένας δεκαετής κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παραδίδει στο υπουργείο Πολιτισμού ένα έργο που έχει τεράστια αξία για την πόλη μας», ανέφερε στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος στο Δημόσιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Το Ίδρυμα Νιάρχος ήρθε να προσφέρει σε μια εποχή που άλλοι ήρθαν για να πάρουν όχι για να δώσουν. Και οι Έλληνες πολίτες εκτιμούν βαθύτατα αυτή την κίνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα