LIVE: Η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, με κατάθεση προϊσταμένου του ΚΕΕΛΠΝΟ

Προϊστάμενος της δομής του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους οροθετικούς ο μάρτυραςΜε εισήγησή του υπεγράφησαν συμβάσεις για εργασίες συντήρησης

Με την εξέταση του Σταμάτη Πουλή, εργαζόμενου στο ΚΕΕΛΠΝΟ και μέλους της επιτροπής προμηθειών, συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

Το 2013, με εισήγηση του Σταμάτη Πουλή και δύο ακόμη μελών της επιτροπής προμηθειών, η εταιρεία

ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ ΕΠΕ υπέγραψε σύμβαση με το ΚΕΕΛΠΝΟ για συντήρηση του Κτιρίου Προστατευόμενων Διαμερισμάτων (πρόκειται για δομή φιλοξενίας απόρων οροθετικών στην οδό Κολοκυνθούς 18) με τίμημα 134.900 ευρώ.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η εταιρεία κάθε μήνα έπαιρνε 11.241 ευρώ για «αποκατάσταση βλαβών πάσης ηλεκτρολογικής φύσεως, αποκατάσταση διαρροών, γενικό καθαρισμό αποχετευτικού, απεντομώσεις, συντήρηση ανελκυστήρα κ.λπ.». Δηλαδή έπαιρνε πάνω από 11.000 ευρώ τον μήνα για αόριστο έργο, που αφορά τη γενική συντήρηση βλαβών ενός οικήματος μόλις 500 τετραγωνικών μέτρων.

Ιδιοκτήτης της εταιρείας ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ είναι ο Γεώργιος Δρόσης, ο οποίος είναι σύζυγος της συμβούλου του Άδωνη Γεωργιάδη Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου και μπατζανάκης του Στ. Πουλή της επιτροπής, τη σωστή λειτουργία της οποίας ελέγχει η αδελφή της Ανδρονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα