Τζανακόπουλος: Τελευταία πράξη του δράματος αυτοκαταστροφής του Μητσοτάκη (video)

«Ο Μητσοτάκης να πει με παρρησία εάν θα καταργήσει τη συμφωνία»«Η ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο προκειμένου να προκαλέσει αποσταθεροποίηση»«Το ΔΝΤ επαναφέρει τις παράλογες απαιτήσεις του»«Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για τον Νίκο Μπελογιάννη»

«Η Ελλάδα διεκδικεί με σημαντική ευρωπαϊκή στήριξη πλέον μετά την ιστορική Σύνοδο της Ρώμης την επιστροφή στις συλλογικές διαπραγματεύσεις στον τομέα των εργασιακών»,

είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε εκ νέου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο λέγοντας ότι «επαναφέρει τις παράλογες απαιτήσεις και τα εμπόδια που έβαζε από την πρώτη κιόλας αξιολόγηση, ενώ επανήλθε στα επιπλέον μέτρα λιτότητας».

«Να μας πει ο Μητσοτάκης ότι σκοπεύει να καταργήσει τη συμφωνία»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως η στάση ορισμένων προκαλεί αλγεινή εντύπωση ενώ επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση «καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει με παρρησία όχι μόνο πως δεν θα ψηφίσει αλλά και ότι θα καταργήσει τη συμφωνία».

«Τις τελευταίες μέρες η ΝΔ βλέποντας πως οδεύουμε στην εξεύρεση κοινού τόπου με τους θεσμούς έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην προσπάθεια να προκαλέσει αποσταθεροποίηση», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ έκανε επίσης λόγο για «τελευταία πράξη του δράματος αυτοκαταστροφής του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εντατικά για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνοντας ότι «η λήψη μέτρων θα έχει μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα» ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Κατάπτυστο το σχόλιο της ΟΝΝΕΔ για τον Νίκο Μπελογιάννη»

«Κατάπτυστο σχόλιο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης για τον Νίκο Μπελογιάννη και προσέθεσε ότι «ο Νίκος Μπελογιάννης το μόνο που αξίζει είναι μόνο τιμή».

Στην ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, η ΟΝΝΕΔ αναφέρει: «Εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες. Αντ’ αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεμφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς»».

Keywords
Τυχαία Θέματα