Kara Sevda: Η προσπάθεια της Νιχάν να σώσει τον Κεμάλ βάζει σε υποψίες τον Εμίρ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς Kara Sevda.

Η Ασού θα ακούσει τελικά αυτό που φοβόταν από τον άνθρωπο που τόσο αγαπάει και ετοιμαζόταν να τον παντρευτεί. Λίγο αργότερα, θα ζητήσει εξηγήσεις από τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο για αυτή την αλλαγή στη στάση στου Κεμάλ απέναντι της. Η Νιχάν αποφεύγει τον Κεμάλ, ο Κεμάλ, όμως, δεν το βάζει κάτω. Τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος της. Η Ασού κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Κεμάλ να παραμείνει μαζί της. Σύμμαχός της σε αυτή την

προσπάθεια είναι και ο Εμίρ, ο οποίος όμως έχει κάνει τα δικά του σχέδια για τον Κεμάλ. Οι έρευνες του Κεμάλ για το θάνατο του Οζάν μπορούν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τον Εμίρ. Προκειμένου να κρατήσει τον Κεμάλ μακριά του, θα προσπαθήσει να τον παγιδέψει για φόνο. Ενώ η Νιχάν κινδυνεύει να παγώσει, ο Κεμάλ παλεύει με τον άνθρωπο που τον απείλησε με ένα όπλο στο κεφάλι. Όμως, μέχρι να βεβαιωθεί ότι η Νιχάν είναι ζωντανή, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία για εκείνον. Αργότερα θα μπορέσει να αποδείξει ότι ήταν μία πλεκτάνη αυτό που στήθηκε εναντίον του.

Η προσπάθεια της Νιχάν να σώσει τον Κεμάλ βάζει σε υποψίες τον Εμίρ, ο οποίος δεν θα σταματήσει να της θέτει δοκιμασίες, μέχρι να βεβαιωθεί ότι έχουν διακόψει πλέον τις σχέσεις τους. Όταν ο Κεμάλ δει στην ντουλάπα της Ασού, την ίδια σπάνια τσάντα, την οποία είχε δει και στο σπίτι του Τουφάν, θα αποκτήσει για πρώτη φορά υποψίες απέναντι της. Προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματάτου, θα κληθεί να ανπμετωπίσει ορισμένες δύσκολες αλήθειες. Η Νιχάν, που ανησυχεί για το πώς εξελίσσεται η σχέση του Εμίρ με την Ντενίζ, θα γίνει μάρτυρας ενός κρυφού ραντεβού του Εμίρ και αυτό θα τη βάλει σε σκέψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα