Eurovision 2019: Ξεκίνησε περιοδείες με το «Better Love» στις «βαλίτσες» η Κατερίνα Ντούσκα – Ρουμανία, η πρώτη στάση

Κατερίνα Ντούσκα,

Ξεκίνησε χθες, Πέμπτη το promo tour της ανά την Ευρώπη η Κατερίνα Ντούσκα, η εκπρόσωπός μας για φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision, προκειμένου να προωθήσει την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό με το «Better Love».

Πρώτος σταθμός του promo tour η Ρουμανία. Η καλλίφωνη εκπρόσωπός μας, συναντήθηκε στο Βουκουρέστι με την εκπρόσωπο της χώρας Ester Peony η οποία κλήθηκε να υποδεχθεί τη Katerine στη χώρα πριν από

τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Οι δυο τραγουδίστριες έκαναν μία βόλτα στο πάρκο και φρόντισαν να ενημερώσουν το κοινό για τη συνάντησή τους μέσω ενός video που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΛΛΑΔΑ: Ξεκίνησε το Promo Tour η Katerine Duska με πρώτο σταθμό τη Ρουμανία!
21 Μαρτίου 2019 Krikor Kevorkian

Η Katerine Duska, η εκπρόσωπός μας για φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision, ξεκίνησε σήμερα το promo tour της ανά την Ευρώπη, προκειμένου να προωθήσει την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό «Better Love».

Πρώτος σταθμός του promo tour η Ρουμανία! Η καλλίφωνη εκπρόσωπός μας, συναντήθηκε στο Βουκουρέστι με την εκπρόσωπο της χώρας Ester Peony η οποία κλήθηκε να υποδεχθεί τη Katerine στη χώρα πριν από τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Οι δυο τραγουδίστριες έκαναν μία βόλτα στο πάρκο και φρόντισαν να ενημερώσουν το κοινό για τη συνάντησή τους μέσω ενός video που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ester καλώς όρισε την Κατερίνα στο Βουκουρέστι λέγοντας πως η ίδια είναι τόσο χαρούμενη που την συναντά από κοντά ενώ την χαρακτήρισε ιδιαίτερα όμορφη και ταλαντούχα. Η Κατερίνα από την άλλη, ευχαρίστησε την Ester για την υποδοχή εκφράζοντας το πόσο όμορφα νιώθει στη Ρουμανία ασχέτως αν βρίσκεται εκεί μόλις ελάχιστες ώρες. Ειδική μνεία έκανε στον λόγο της για τη φιλοξενία που νιώθει να έχει ο λαός εκεί, καθώς και για τα όμορφα μηνύματα που έχει λάβει και συνεχίζει να λαμβάνει από τους Ρουμάνους fans. Το video έκλεισε με τις δύο όμορφες τραγουδίστριες να τραγουδάνε τις συμμετοχές τους στον φετινό διαγωνισμό! Η έκπληξη ωστόσο ήταν, ότι η Ester ερμήνευσε το «Better Love» δίνοντας έτσι πάσα στην Κατερίνα για να πει το «On a Sunday»!

Το πρόγραμμα της Κατερίνας Ντούσκα στη Ρουμανία – όπου θα παραμείνει μέχρι και αύριο – περιλαμβάνει συναντήσει με την ομογένεια και μη καθώς και συνεντεύξεις σε διάφορα τοπικά μέσα. Για το βράδυ, έχει επίσης κανονισθεί συνέντευξή της στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Ρουμανίας!

Επόμενος σταθμός… το Λονδίνο.

Πηγή: ogaegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα