Euroleague: Ποδαρικό στα… σπίτια τους οι «αιώνιοι»

Ποδαρικό θα κάνουν στις έδρες τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με την Αναντολού Εφές και την Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Πρώτα, ο Παναθηναϊκός (10-5) υποδέχεται την Αναντολού Εφές (4-11) στο ΟΑΚΑ

(04/01, 21:15), θέλοντας να ξεχάσει το σοκ στην Βαλένθια.

Στο παιχνίδι θα συμμετέχει και ο Νίκος Παππάς καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο ματς με τη Βαλένθια και πλέον είναι «ετοιμοπόλεμος».

Δείτε επίσης: Euroleague: Με Παππά ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές

Ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Εφές Εργκίν Αταμάν, για την Euroleague. Ο τούρκος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Νικ Καλάθη, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται εκτός έδρας νίκες

Επιστροφές – ανακούφιση για ερυθρόλευκους

Με τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Βαγγέλη Μάντζαρη να ενσωματώνονται και πάλι στις προπονήσεις, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1) στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τα διαστρέμματα που τους είχαν ταλαιπωρήσει και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενόψει της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα.

Στο μεταξύ, ο Μπράιαν Ρόμπερτς θα υποβληθεί αύριο (3/1) σε νέα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας του, ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι. Ο Αμερικανός υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και απείχε από τη σημερινή προπόνηση (σ.σ. ακολούθησε θεραπεία).

Keywords
Τυχαία Θέματα