Βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση και λάμψη μετά τις διακοπές!

Γράφει η Τσιατούρα Αμαλία, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος συνεργάτης του doctoranytime.gr

Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό κατά τις διακοπές πιθανόν να είχαν σαν αποτέλεσμα ένα αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα. Με την μεσοθεραπεία στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ αποκαθίσταται το πρόβλημα άμεσα, ορατά και αποτελεσματικά καθώς επιτυγχάνεται η μεταφορά ενυδατικών και αντιγηραντικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, βαθειά αναζωογονημένο και ενυδατωμένο

δέρμα.

Η ιατρική διαδικασία

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί ενέσιμα ή μη. Κατά την ενέσιμη εκδοχή της μεσοθεραπείας προσώπου, αφού εφαρμοστεί τοπικά αναισθητική κρέμα, εγχύεται -με τη βοήθεια πολύ λεπτών βελόνων- διάλυμα υαλουρονικού οξέως, βιταμινών και αντιοξειδωτικών παραγόντων, ανόργανων στοιχείων, πυροσταφυλικού νατρίου, γλυκόζης κ.α. κάτω από την επιδερμίδα. Εναλλακτικά, η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και μη ενέσιμα, χάρη στην ειδική συσκευή DermaPen που επιτρέπει την δημιουργία μικρών καναλιών στην επιφάνεια του δέρματος, μέσα από τα οποία το διάλυμα της μεσοθεραπείας διεισδύει κάτω από την επιδερμίδα σε βάθος 1-3 mm. Η διαδικασία είναι 100% ασφαλής, με άμεσα αποτελέσματα και μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, στον λαιμό και το ντεκολτέ με στόχο την βαθειά ενυδάτωση, την βελτίωση των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών, ενώ δίνει λάμψη και υγιή όψη στο δέρμα.

Χρόνοι

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 20 – 30 λεπτά και μπορεί να επαναληφθεί κάθε 15 με 20 μέρες ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και πάντα σύμφωνα με την σύσταση του δερματολόγου.

Αποθεραπεία

Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί να υπάρχει μια ήπια ερυθρότητα η οποία υποχωρεί άμεσα τις επόμενες ώρες.

Ιδανικός υποψήφιος

Όλοι όσοι παρατηρούν αφυδάτωση, απώλεια σφριγηλότητας ή σημάδια φωτογήρανσης είναι κατάλληλοι υποψήφιοι.

Ενδεικτικό κόστος

Από 100 ευρώ ανά συνεδρία

Αντενδείξεις

Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη ή παρενέργεια. Είναι μια απόλυτα ασφαλής και ανεκτή θεραπεία.

The post Βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση και λάμψη μετά τις διακοπές! appeared first on Doctoranytime Blog | Ενημέρωση για όλα τα θέματα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα