6 διάσημοι που δεν περίμενες ότι έχουν τριχόπτωση

Η τριχόπτωση δεν είναι τόσο σπάνια και σε αφορά περισσότερο από όσο νομίζεις. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και από τους πολλούς celebrities, τόσο άντρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης.

Το doctoranytime έκανε τις έρευνές του, βρήκε τους 10 διάσημους που πάσχουν ή έπασχαν από τριχόπτωση και τους παρουσιάζει εδώ:

Nicolas Cage

Είναι φανερό πως ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood έχει θέματα με την τριχόπτωση τα τελευταία χρόνια αλλά προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει. Κάποια δημοσιεύματα

λένε πως έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, ενώ άλλα πως έχει κάνει ειδική θεραπεία για την τριχόπτωση.

Victoria Beckham

Η Victoria Beckham είναι μία από τις πολλές γυναίκες που βρίσκονται αντιμέτωπες με την τριχόπτωση και την αδυνατισμένη τρίχα. Η ίδια μίλησε πρώτα για το φόβο μήπως πάσχει από τριχόπτωση όταν ήταν έγκυος, όταν τα μαλλιά της ήταν ακόμα δυνατά. Προσπάθησε μάλιστα να προλάβει αυτό το πρόβλημα της αδύναμης τρίχας με διάφορες θεραπείες, χωρίς, όμως, κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η συχνή χρήση των extensions στο παρελθόν έχει ιδιαίτερα βλάψει την τρίχα των μαλλιών της, η οποία έχει ιδιαίτερα ασθενήσει με τον καιρό.

Bruce Willis

Ο ηθοποιός των ταινιών δράσης Bruce Willis είναι ένας από τους λίγους διάσημους που έχουν αποδεχτεί το πρόβλημα της τριχόπτωσης που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα, έχει δηλώσει πως η απώλεια των μαλλιών του δεν τον κάνει να αισθάνεται άσχημα και παρόλο που δέχεται ευχαρίστως να φορέσει περούκες για τις ανάγκες των ρόλων, είναι άνετος χωρίς μαλλιά.

Prince William

Ο πρίγκηπας της Αγγλίας William είναι ένας από τους πρώτους που σκεφτόμαστε όταν ακούμε για τριχόπτωση δημοσίων προσώπων. Πράγματι, η διαφορά ανά τα χρόνια χρόνια είναι μεγάλη, με το πρόβλημα να οξύνεται μετά το 2013 και τη γέννηση των παιδιών του.

Fergie

H Fergie είναι άλλη μία από τις γυναίκες celebrity που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την τριχόπτωση και την αδύναμη τρίχα, ίσως λόγω της ιδιαίτερης χρήσης extensions αλλά και άγχους. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν το είχε ποτέ κρύψει αλλά αντίθετα το είχε αποδεχτεί. Ευτυχώς για αυτή, το πρόβλημα της αδύναμης τρίχας που είχε φάνηκε να είναι περιστασιακό και να μην την ταλαιπωρεί πια.

Lady Gaga

H Lady Gaga είναι γνωστή για τα ακραία κουρέματα και χτενίσματα ως μέρος της εικόνας και του performance της. Η τόση καταπόνηση της τρίχας, όμως, σε συνδυασμό με το άγχος προκαλεί το πρόβλημα της αλωπεκίας που αντιμετωπίζει η πρωτοποριακή τραγουδίστρια. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν υπάρχει κληρονομικό πρόβλημα, η ίδια αλλά και πολλοί άλλοι με την ίδια πάθηση, μπορούν να την αντιμετωπίσουν άμεσα με ειδικές θεραπείες, με τη μείωση του στρες αλλά και αφήνοντας τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση.

Όλοι αυτοί οι διάσημοι, λοιπόν, έχουν τριχόπτωση. Εσύ; Κάνε το τεστ του doctoranytime για να μάθεις!

The post 6 διάσημοι που δεν περίμενες ότι έχουν τριχόπτωση appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα